zondag 25 januari 2015

Lieve kleine kaartjes

Goedemorgen iedereen,
bedankt voor de superlieve reacties gisteren !
jullie hebben wel gelijk, ik zal ze maar wat vaker uit de kast halen ...

Deze kaartjes zijn gemaakt met een superklein afdrukje, ik denk dat het een House Mouse stempel is, maar ben niet zeker(het is dus een Penny Black, dank je Enny !) ik heb de afdrukjes uit een doosje vol afdrukjes dat ik van een hobbydinnetje kreeg ! Zij kleurt geen afbeeldingen meer en de meisjes en ikzelf wel, we zijn er al zoet mee geweest hoor ... :)

De kaartjes hebben een heel klein formaat van 7.5 op 7.5, ideaal om restjes papier op te gebruiken en ze passen precies in de kleine vlopjes van Stampin'Up.
De egeltjes zijn gekleurd met Blendabilities en copics.


Een update over de ziekenboeg ...
Hubbie zn rug is al een tikje beter, nog zeker niet ok, maar we zien nu tenminste iets van beterschap.
Daphne is echt goed ziek, ze heeft vandaag nog steeds koorts, gisteren ging ze zomaar onderuit toen ze om 5.00 ineens naast ons bed, ze zei dat ze buikpijn had en ik doe mn ogen open en huppakee daar ging ze, nu kan ik je wel zeggen dat je dan meteen klaarwakker bent hoor.
Ik heb dus gisteren de mama-methode toegepast om zieken beter te maken, ipv toast en thee, alles gaan halen wat ze lekker vinden en zien waar ze zin in hebben/
In Daphne haar geval was dat Ice Tea en chocolade met banaanvulling en 's middags chipito chips en 's avonds heeft ze poffertjes gegeten met slagroom en ze ziet er gelukkig al heel wat beter uit !
Lekker wat suikers en vetten, niets zo goed om van op te knappan als je al 2 dagen op water en een toastje leeft !
Afgelopen nacht heeft ze goed doorgeslapen maar ze heeft wel nog steeds koorts !
Maar ze zit lekker poffertjes te eten en heeft lekkere smootie gedronken, die maak ik altijd zelf, ik pers appelsienen en mix er bevroren aardbeien door. Ik koop elke zomer kilo's aardbeien om in de diepvries te stoppen.


Zo wat een lange post zeg !
Fijne zondag !
Liefs
Margo


20 opmerkingen:

 1. Je bent productief bezig, schattig kaartje
  Groetjes,
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Margo, prachtige kaartjes ! Het stempeltje is van Penny Black, ik heb dat ook ! :)) Veel beterschap voor je zieken, amai, je bent een goede verpleegster hoor ! Ik zou ook zo willen verwend worden... Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke, lieve kaartjes werden het zo !
  veel beterschap hoor daar ! bij ons zijn we bijna rond, alleen Dirk nog... =)
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve kaartjes Margo!
  Wat zorg je goed voor je zieken! Moet wel een beetje lachen als ik lees wat Daphne eet na haar buikpijn...maar je voelt zelf het beste wat je weer aankunt!
  Veel beterschap en zorg dat jij op de been blijft!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst zijn dit prachtige kaartjes. Dan schrik je inderdaad als ze onderuit gaan. Mijn motto is altijd geweest, als je zin in iets hebt als je ziek bent, eet het dan maar. Zou het niet goed vallen dan laat je maag het wel weten voor je het opeet. Ik hoop dat de koorts gauw zakt.
  Heel veel beterschap, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou nou dat is wat zeg met al die zieken om je heen ik heb zelf ook die buikvirus gehad maar moest er niet aan denken om zulke lekkernijen te eten ha ha!!
  En je kaartje die ziet er weer super lief uit!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Margo leuk dat je mij gaat volgen ben gelijk ook volger geworden bij jouw,kunnen we inspiratie opdoen bij elkaar!Deze kaart is heel leuk gemaakt.Hoop dat de zieken weer snel opgeknapt zijn.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lieve kaartjes! Sterkte met de ziekenboeg! Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schattige kaartjes! Veel beterschap in de ziekenboeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zuster Margo krijgt de hele familie wel weer op de rails zo te lezen, leuke methode al die lekkernijtjes......gezond komt wel weer als ze beter is!!
  Je kaartjes zijn heel lief maar zoals ik gisteren weg was van je lichtvlekjes op de broek en haren mis ik ze nu wel een beetje op de egelbuikjes!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi margo
  fijn om te lezen dat het wat beter gaat met je dochter en je kaartjes zijn erg mooi/lief maar wens jullie allen veel sterkte zodat er geen zieke bijkomen:-))
  grt corry

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een lieve kaartjes! Zo mooi! En je kleurwerk is ook erg mooi hoor, ik zou het toch ook vaker doen ;-)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een toestand als je kind ziek is hè? Om ons heen is iedereen al een keertje ziek geweest en sommige meerdere keren. Het is de tijd van het jaar zullen we maar zeggen!! Je kaartjes zijn top! Heel leuk dat egeltje. Beterschap, groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een lief kaartje!! Leuk dat egeltje.. Sterkte nog met de zieken! We komen allemaal een keertje aan de beurt, jammer genoeg... Lieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo leuk, die hele kleine kaartjes! En zo bruikbaar! Fijn dat hubby beter gaat en nu te hopen dat je dochtertje ook snel opknapt! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk deze kleine kaartjes! Het afdrukje is echt cute. Fijn dat het in de ziekenboeg weer wat beter gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. These are Gorgeous Margo, I like the image and the colours.
  Kevin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je minikaartjes zijn super leuk margo....heel leuk blijven die egeltjes.... je heb het er maar druk mee gehad om de zieken te verzorgen...gelukkig dat ze nu aan de beterhand zijn...en dat dankzij moeders natuurlijk...hahaha

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo, kijk jij verstaat de kunst om zieken te verwennen! Alleen lees ik niet wat je man gegeten heeft....of moet hij gewoon met de pot mee eten?
  Je kaartjes zijn enig! DIe kleintjes zijn leuk om te maken, he?
  En je bent lekker op dreef zeg!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen