donderdag 19 augustus 2010

Kaartjes met Magnolia'tje

Dit zijn 2 kaartjes die ik heb gemaakt met mijn eigen spliksplinternieuwe Magnolia'tje. De eerste is zomers en eenvoudiger gehouden. Die heb ik gemaakt terwijl de kinderen ook kaartjes aan het maken waren en dan heb ik eigenlijk niet zo veel zin om al mijn doosjes met prutsen open te doen om passende spulletjes te zoeken waardoor deze dus iets eenvoudiger geworden is.De volgende heb ik dan 's avonds gemaakt toen de girls reeds veilig in hun bedje lagen en dus niet mijn hele voorraad konden plunderen ;-)Deze vind ik zelf begint er beter op te lijken. Ik ben nog niet 100% tevreden met het resultaat maar ik maak toch vorderingen, niet?
Ik had eigenlijk nog een beetje moeten inkten en dan was het beter geweest volgens mij.
Zo benieuwd wat jullie ervan vinden !!!

Groetjes
Margo

6 opmerkingen:

Ashley zei

hoi hoi, ik heb ze op de blog gezet hoor! en omdat je er twee hebt gestuurd beschouw ik ze als aparte kaarten zodat de teller dichterbij komt\\\\\\\\\!!! dank je wel voor het meedoen!!

Nora zei

Goe bezig Margo! Ik vind ze allebei verfrissend mooi.
Groetjes Nora

chantal zei

wat heb je weer mooie dingen gemaakt. Vind het jammer dat er geen foto opstaat. We zouden eens kunnen afspreken. Je woont waarschijnlijk heel dicht bij mij.
Mail me anders een keertjes.
liefs Chantal

chantal zei

ik bedoel een foto van jezelf. Dan herken ik je als ik je tegen kom....

Margo zei

He Chantal,
lijkt me heel leuk. Ik mail je.
groetjes

martina's kaartjes zei

Wel leuke resultaten, ondanks de grijpgrage handen. Dat ken ik, heb je je net goed geïnstalleerd en wil je beginnen, dan komen ze... wij willen ook een kaartje maken en loop je van de kast naar de tafel en terug en komt er van je eigen werk niet veel in huis... Nog veel succes zou ik zeggen.
Groetjes, Martina
x