Pagina's

zondag 1 april 2012

Vraagje

Hoi iedereen,
Ik ben er nog hoor, enkel heel erg druk de laatste tijd en dus weinig hobbytijd :(

Ik heb een vraagje : heeft er al eens iemand online besteld bij de Whimsy shop ?
Hoe lang is je pakje ongeveer onderweg ?
Hoeveel bedragen de verzendkosten ongeveer ?
Moet je nog extra douane-kosten betalen ?

Kent iemand van jullie de webwinkel Cutestampsandcards ?
Is deze goed ?

Alvast bedankt !
Liefs
Margo

8 opmerkingen:

 1. Als je in Nederland woonde kon ik je helpen. Maar helaas. Kijk eens op de site bij de douane, daar staan de antwoorden die je zoekt. Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Margo,
  Ik heb al eens online bij de Whimsy shop besteld. Ik zal eens kijken bij mijn geschiedenis om te zien of ik daar terugvind hoeveel de verzendkosten bedroegen. Er moeten geen extra douane-kosten betaald worden en de levering is echt heel snel hoor! Ik geloof dat ik het op nog geen vier dagen bij me in de bus had liggen.
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan het niet terugvinden van de verzendkosten, maar als je iets in je mandje steekt en je adres opgeeft, dan staat er wel een knopje waarbij je je verzendingskosten kan uitrekenen (heel handig) Voor 1 stempel komt het op een 3 euro neer. Ook leuk is dat je 'credits' kan verzamelen. Die kan je bij een volgende aankoop aftrekken, dan heb je korting. Ik hoop dat ik je hierbij wat geholpen heb?
  De winkel ken ik wel, maar voor zover ik me herinner, heb ik er nog nooit een bestelling geplaatst. Maar meestal gaat dat wel vlot hoor bij zo'n webwinkel. Ze hebben een reputatie hoog te houden hé. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad iig met online bestellingen te doen, bij welke winkel dan ook (maar ik lees ook altijd eerst even alle voorwaarden na. Saai werkje, maar helpt me wel vaak om niet 'in het zak gezet te worden' lol)
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Margo,

  ik kan je helaas niet helpen. Ik ken de winkels wel, maar heb daar nog nooit iets besteld. Succes

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Margo, zoals Evi zegt heb je alles vrij snel binnen! Ik had het ook binnen een paar dagen thuis :) De verzendingskosten waren bij mij toen 6 dollar dacht ik, maar dit komt ook op je rekening voor je moet betalen! Je kan wel enkel via paypal betalen denk ik. Maar hun service is heel goed en douane kosten heb ik nog nooit moeten betalen!

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Margo. ik heb al vaak bij Whimsy besteld hoor, en dat werkt prima. Ik vind de verzendkosten niet heel erg hoor en de verzendtijd ligt tussen de 8 á 10 dagen. Groetjes ,Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Margo, ik kan je vraag niet beantwoorden.
  Liefs hennie.

  BeantwoordenVerwijderen