dinsdag 8 mei 2012

Update

Lieve volgers,
hier ben ik heel even met een update.
Jullie zullen je wel afvragen waar ik zit.
Mijn jongste dochter heeft een serieuze astma-aanval gehad die een beetje op en af ging vanaf de 15e april en vorige week het hoogtepunt bereikte, we zijn met haar naar het ziekenhuis geweest maar moesten gelukkig niet blijven (dankzij onze kinderarts) en hebben er dus een paar slapeloze nachten opzitten met om de 4 uur medicijnen geven en tussendoor niet kunnen slapen omdat je zo aan het luisteren bent.
Dit weekend doet ze haar communie dus het is hier lekker druk want de 'catering' voor de 70 genodigden doen we zelf maar volgende week heb ik een welverdiende week verlof en kom ik hopelijk eindelijk nog eens aan knutselen toe !
Liefs
Margo

33 opmerkingen:

Noriko zei

Hoi Margo,

Ik wens je heel veel sterkte met je dochter en hoop dat ze snel weer beter voelt.
Veel suc6666 met de voorbereidingen.
Nog even volhouden!!

Lieve groetjes Noriko
norikoskaarten.blogspot.com

Josje zei

Veel sterkte met je dochter en beterschap voor haar!!
groetjes Josje

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Jee Margo.. Dat moet schrikken zijn geweest.. Heel veel beterschap en sterkte en natuurlijk een hele mooie communiedag toegewenst! Geniet ervan!
Lieve groetjes, Yvonne

Irene zei

OOOH wat hebben jullie een akelige tijd achter de rug Margo en vooral je kleine meid! Benauwd zijn is zo angstig!!! Ik hoop dat het echt stukken beter gaat en dat jullie allemaal kunnen genieten van de communiedag!

Liefs, Irene

Annika zei

Jee Margo, dat is altijd schrikken! Je kleine meid hoort niet in het ziekenhuis! Gelukkig weer gelijk naar huis.... Veel beterschap en succes met alle voorbereidingen! Wens je een hele fijne communiedag, we zullen duimen voor droog weer! Liefst nog een zonnetje ;)

Groetjes Annika

Gea zei

Hey Margo sterkte me je meisie begreep dat het al weer iets beter ging met haar . Altijd schrikken hoor zo'n klein meisje dat zo ziek is sterkte liefs Gea B

Hilde Suykerbuyk zei

Oei Margo ik lees dit nu pas! Ik hoop dat het allemaal al wat beter gaat met de kleine meid! en dat jullie een geweldig communiefeest gehad hebben!
Ik ben benieuwd naar je volgende creatie!
gr. hilde

Anoniem zei

Hallo Margo beterschap met de kleine dame en veel succes met de voorbereiding voor het weekend en een fijne dag toegewenst.Groetjes Joke

angeleef zei

Oh Margo, wat erg om dit te lezen. Als astmalijder weet ik perfect hoe erg dit is, hoe je je als kind voelt en wat je als ouder meemaakt. Helemaal niet fijn! Hopelijk zijn de vooruitzichten van de Communie wat beter en heb je al kleren gevonden en weet je ondertussen ook al wat je met je haar gaat doen ;)
Groetjes
**Evi**

Chantal zei

Heel veel beterschap voor je dochter!! En veel succes met de voorbereidingen van haar communie en uiteraard een fijne communiedag toegewenst.

Groetjes Chantal

Monique zei

Oh Margo, dat is schrikken hoor!
Ik weet ook perfect wat een astmalijder en de ouders meemaken, ik ben ook een grote astmalijder geweest vroeger. Ik wens je dochter heel veel beterschap en hopelijk geniet ze zondag van haar mooie dag en heel veel succes met je voorbereiding voor het feest. Ik duim voor schitterend weer hoor!
groetjes
Monique

heidy zei

Jeetje dat is schrikken Margo,ik hoop dat het nu goed met je dochter gaat!
EEn fije communie dag!
Groetjes Heidy

Anke zei

Oh wat vervelend voor jullie. Ik had je inderdaad al gemist. Beterschap met je kleine meid en fijne communie
liefs Tessa & Anke

peggy zei

Veel beterschap voor je dochter, een fijne communiedag en geniet daarna van je verlof !!!

Grtjs Peggy

Lia zei

O Margo, dat is niet prettig, nee.Ik ben zelf ook asmatisch en mijn zoon ook en weet dus hoeveel last je er van kunt hebben.
Hopelijk wordt het communiefeest toch een hoogtepunt vor jullie. Succes met alle voorbereidingen!

groetjes Lia

Babette zei

Wat een vervelend nieuws. Ik hoop dat jullie dochter er snel weer bovenop is. Succes met de communie.
Groetjes Babette

janet zei

hoi Margo,
hopelijk gaat het snel weer wat beter met jullie dochter en kan ze volop van haar communiefeest genieten. lief van je dat je tussen alle drukte door even de moeite heb genomen om een krabbeltje op m'n blog te zetten! Veel succes met alle voorbereidingen en hopelijk tot gauw in "blogland"!

Unknown zei

tjee margo dat is nogal wat, kan me indenken dat je dan niet aan knutselen denkt
hopelijk blijft het de goede kant opgaan zodat je
dochter volop kan genieten van haar 1ste communie
alvast van harte gefeliciteerd
gr.agnes

corryskaart zei

hoi margo
wat een ellende voor je dochter,daar ik zelf ook astma en copd heb kan ik het heel goed begrijpen dat jullie slecht slapen,heel veel sterkte en hopelijk gaat het de betere kant op!
groetjes van corry

Liv Herremans zei

Dat is echt wel ellendig, die hele toestand. Hopelijk is ze snel weer op de been voor haar communie. Zomaar cateren voor 70 man lijkt me ook een hele klus. Succes ermee en maak er een geweldige dag van!

groetjes
Liv

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

veel sterkte voor je dochter, dat ze maar snel mag opknappen en kan genieten van haar communie, succes met de voorbereidingen.

groetjes jolande

Hilde Suykerbuyk zei

Oeps het communiefeest moet nog komen!! Goe wakker vanochtend geloof ik!
Alvast veel plezier met de voorbereidingen enne ik ga duimen voor goei weer!!

Marijke zei

Tjonge Margot wat verevelend allemaal, veel sterkte toegewenst en dat je dochter maar snel op mag knappen. En dat jullie een heel mooi communiefeest krijgen, succes met de voorbereidingen daarvan.

Groetjes, Marijke en Chantal

Lenie Hempen zei

Heel veel beterschap voor Je Dochter Margo.
Dat ze gauw op mag knappen.
En dat het een fijne communiefeest mag worden.

Gr Leny Hempen

GerJanne zei

Hoi Margo,

ik dacht echt serieus dat je geen inspiratie meer had. Maar nu lees ik dit van je dochter. Wat een schrik zeg!! Daar ben je dan wel even heel druk mee en staat je hoofd niet naar knutselen.
En dan zondag de communie. Dapper om de catering zelf te doen. Maar wel heel leuk!
Ik wens je een heel fijne dag, zondag en hoop dat je dochter dan weer helemaal opgeknapt is!! Sterkte en succes.
GerJanne

krearia zei

Sterkte met je dochter, hopelijk gaat het snel weer beter. Wat een werk zeg om voor zoveel mensen de catering te doen. Bewondering hoor. Een fijne dag zondag en geniet van je verlof.

Groetjes Ria

Teerg zei

Oei, dat is minder van je dochter! Erg veel beterschap voor haar gewenst!! Maar je hebt wel wat om naar uit te kijken hé! Alvast heel veel plezier gewenst en proficiat aan je dochter voor haar communie!!

Teerg zei

Ik zie hier juist dat ik je 4000ste bezoeker ben :-). Super seg!!

Profielweergaven - 4000

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Nou toevallig dat ik vanmorgen aan je dacht idd. En nu lees ik dit. Dat is niet fijn! Beterschap. Hoop dat jullie een fijne cmmunie zullen hebben.
Hier blijven de kinderen ook maar hoesten en het klinkt steeds akeliger. De jongse gaf gisteravond over van de inspanning omdat de slijm zo vastzat dat hij het niet weg kreeg. dus hier ook al slapeloze nachten.

Scrapcreaties Mirande zei

Wat een vervelend nieuws. Ik hoop dat het snel weer de goede kant op gaat met je dochter. Hopelijk kan ze wel genieten van haar communiefeestje. Heel veel plezier en succes met alle voorbereidingen. Je blogtijd en knutseltijd komt vanzelf wel weer. We hebben allemaal wel eens een poosje wat belangrijkere dingena aan ons hoofd, toch?
Groetjes Mirande

Miranda zei

hi Margo, hopelijk is je dochter al weer een beetje opgeknapt en gaat het allemaal goed met de communie. pffffffff een hoop werk catering voor 70 mensen, maar wel gezellig denk ik

veel succes
gr
Miranda

Sonja zei

Wens haar beterschap en ik gooi vlug nog wat handkusjes. En dat ze goed mag vieren !

groetjes,
Sonja

Nora zei

Ik sta wat achter met lezen van de blogberichten en wat is het even schrikken als ik dit lees. Hopelijk is je kleine meid nu veel beter en hebben jullie toch kunnen genieten van de communie!
Dikke knuffels,
Nora
xxx