zaterdag 19 april 2014

Bijna pasen

Pffff, wat gaat het er hier weer druk aan toe ...
Soms wel een beetje tijd om te knutselken, maar de kaartjes liggen onafgewerkt op m'n buro en nu moet ik weer alles opruimen voor de Paasbrunch !
Nog even op m'n tanden bijten en dan heb ik het alvast gehaald, het eerste jaar muziekschool en pianolessen ! Er ging toch wel wat tijd inzitten en zoals een collega gisteren zei, je doet het gewoon en er vallen andere dingen weg, knutselen, dus en bloggen in mijn geval, maar ik wil het allemaal kunnen en hebben :(
Ik heb nog superveel prachtige stempels liggen die ik nog niet eens gemount heb ...
Nog zoveel werk ...
Hopelijk komt het er vanaf juli wel weer van want de komende weekends zitten ook alweer volgeboekt met communiefeesten en dergelijke !
Lieve knuffels
Margo

10 opmerkingen:

Rosina zei

Heel mooi kaartje Margo....wat een mooie zonnige achtergrond en daar die leuke dame opgestempeld....en ook de tekst is heel leuk ....PRACHTIG geheel!!!

groetjes en fijne paasdagen
Rosina

chantal zei

Wat een prachtige kaart.
Liefs Chanral

Monique zei

Wat een knappe kaart Margo!
grtjs

Francisca zei

Zeer mooi zeg...
groentjes ,
Francisca

Ellen zei

Wat een drukte! Helaas heeft een dag maar 24 uur ;) Toch tijd gevonden om dit mooie kaartje te maken. Gaaf! Hopelijk heb je een beetje rustige paasdagen.
Groetjes, Ellen

GerJanne zei

Hoi Margo,
ja, ik herken het. Het lukt me gelukkig wel om te knutselen, mar toen ik pianolessen had deed ik niest meer, alleen maar pianospelen (naast het drukke gezin). Bij jou komt het ook allemal wel weer! EN gewoon doen wat je leuk vindt.
Deze kaart is super! Prachtige kleuren.
Groetjes en geniet van de vrije Paasdagen!
GerJanne

Cindy Gay zei

A glamorous card!

Yvette zei

Hey Margo, ik herken het. 'k Heb ook nog een hoop ongebruikte stempels liggen. Maar deze kaart is prachtig! Een mooie tekst en de dame is schitterend.
grtjs,
Yvette

Ans zei

Prachtige kaart Margo!!!

Liefs Ans

Anoniem zei

Wat een mooie kaarten! Ik ga je blog in de gaten houden via de rss feed :)
groetjes,
Debbie / Daqa.