maandag 16 november 2015

Maandag, nog 6 weken voor Kerstmis ....


Worden jullie al zenuwachtig ?
Ik toch al wel een beetje, ik heb om mezelf in te dekken al maar vast wat kaartjes gekocht, dan kan ik naar sommige mensen een 'gekochte' kaart sturen ipv een zelfgemaakte.
Ik ga in december wel erg veel vrij zijn, maar ja, ik schud de kaartjes meestal toch niet zo vlot uit mijn mouw en in de praktijk zou ik gewoon 2 uur per dag extra tijd hebben, ongeveer een half uur per kaartje dus 4 kaartjes per dag en dat 7 dagen, dat zijn er 28 maar dat is veel te weinig natuurlijk.
Dus volgend jaar toch maar eens proberen om elke week met de 52 weeks mee te doen !
Vandaag een kaartje met Ditress-stains en een oudere stempelset van Marianne Design, ik heb er ook een stukje washi-tape bij gekleefd.
Welkom op mijn blog Elfje, ik zie nog een extra volger, maar kan je niet vinden, maak je even bekend, dan kom ik bij jou ook een kijkje nemen !
Fijn begin van de week iedereen !
Groetjes
Margo

31 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk kaartje in een lief kleurtje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marijke zei

Wat een prachtig kaartje!
Ik stuur niet iedereen een zelfgemaakt kaartje hoor. Enkel die groep van mensen waarvan ik weet dat ze zoiets appreciëren, de rest krijgt een gekocht kaartje.

Ellen zei

O jee, jij hebt zelfs hele betekeningen losgelaten op het aantal kerstkaarten en de beschikbare tijd die je hebt. Gelukkig ook alvast een voorraadje gekocht. Heel slim om jezelf een beetje in te dekken ;) Ik moet eerlijk bekennen dat ik al 0 kerstkaarten gemaakt heb. Ik zie wel. Deze kaart is weer mooi, sierlijk. Oud stempel? Niks mis mee, leuk!

Nancy Soetaert zei

Leuke kaart Margo!
Ik ben sinds februari begonnen aan mijn kerstkaartjes dankzij 52 weeks... Gelukkig! Het ene kaartje is natuurlijk meer werk dan het andere, en niet iedereen houdt van dezelfde stijl... Ik verstuur bijna alleen nog zelfgemaakte.
Ivm formaat kaartjes: als je vierkant 12/12 maakt, dan past dat in de zgn geboortekaartjesomslagen, die zijn 12,5/14 en kunnen net nog met één postzegel. Scheelt toch telkens 1 postzegel (naar NL moeten er op vierkante kaarten zelfs 3 internationale als je een vierkante enveloppe gebruikt...)
groetjes, nancy

Gerrina zei

Een heerlijke warme kaart heb je weer gemaakt!
Oh help, dat is echt vervelend van de kerstkaarten! Ik prijs me gelukkig dat ik er geen moeite mee heb af en toe wat snellere series te maken voor die mensen die niet snappen hoeveel tijd er in een mooie zelfgemaakte kaart zit en die 'm even bekijken en dan alweer bijna in de oud papierbak mikken...Wel ga ik er dan vaak toe over om ze te scrappen...dat gaat me soms nog sneller af...Groetjes, Gerrina

Freubelmina zei

Een hele mooie kaart is dit zeg! Nee dan ga je het niet meer redden maar ach het moet ook leuk blijven toch,inderdaad volgend jaar meedien met 52 weeks to christmas,ik heb het dit jaar gedaan...is niet elke week gelukt maar mijn bakje kerstkaarten is wel heel vol. Lieve groetjes, Wilma

Anoniem zei

Wat een prachtige, chique kaart Margo! Ik ben weg van de stempels die je hebt gebruikt en de kleuren :) Echt top! Wat fijn dat je in december meer vrije tijd zal hebben! Goed idee dat je kerstkaarten hebt gekocht! Niet iedereen waardeert een zelfgemaakte kaart en dan kan je beter een gekochte versturen ;) Succes met de kerstkaarten en vooral veel knutselplezier ;)
Groetjes Chantal

Jantine zei

Dit is een sjieke kaart zeg!
Lekker vooruitzicht dat je in december meer vrije tijd zult hebben om te knutselen. Ik red het ook niet om alleen maar zelfgemaakte kaarten te sturen, en wat Chantal ook schrijft: ook niet iedereen waardeert het, dus dan maakt het ook niet uit :-)
Groetjes
Jantine

Sarah zei

Amai , ik kerst al zo dichtbij . Ik heb er nog over van vorig jaar , gelukkig ! Jij gaat er vast ook nog wel mooie maken !! liefs

Joanne kramer zei

wat een mooie kaart! Jammer dat je 'kerstkaartenstress' hebt...Ik heb er gelukkig genoeg, maar ik heb vorig jaar geen kaarten gestuurd en wel gemaakt. Succes ermee en maak je er niet te druk om! groetjes Joanne

corryskaart zei

een gave en mooie kaart en ja de kerstkaarten vragen veel tijd en inzet haha dus veel succes en plezier met het maken van je kaarten
groetjes corry

Anita van Merode zei

Hoi Margo, je kaart is prachtig, mooie kleuren en stempel.
Ja ik heb het zelfde gevoel. Ik heb mijn kaartjes net geteld, maar toch voor de bloggers heb ik er bijna genoeg. Poehee gelukkig,
Ik schud ze meestal ook niet zomaar uit mijn mouw.
Nog succes, niet stressen hoor;-)
Gr Anita

Unknown zei

Lief kaartje!

Je@net zei

Leuke kaart, Margo.
En ik zit aardig op schema met mijn kerstkaarten, dus geen stress dit jaar!

Enny zei

Ja, de tijd vliegt hé ! Maar kalm blijven, en best alleen zelfgemaakte kaartjes sturen naar mensen die het waarderen. Groetjes, Enny

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Prachtige kaart.

grtjs
Claudia

Els zei

Het is weer een prachtkaart Margo en ik ben al 2 jaar van plan om met de 52 weeks mee te doen. Geen tijd dus. Hoop dat jij er wel tijd voor vrij kan maken.

Succes met je kerstkaarten. Groetjes, Els

Irene zei

Dat met die niet te traceren nieuwe volgers heb ik ook Margo......Blogger propt ze gewoon ergens tussen soms! Ik dacht dat ik het op mijn sloffen zou redden deze Kerst maar ben nu ook behoorlijk aan het stressen voor de laatste kaarten ondanks regelmatige deelname aan 52 WTC!
Deze kaart vind ik weer heel erg mooi Margo!!

xx Irene

Odette's kaartenhoekje zei

Prachtig Margo hoe je met stempels en inkt aan de slag geweest bent ... Heel knap gemaakt !
Bij ons ook een heel drukke periode met de verhuis van onze zoon ... maar komt helemaal goed hoor !
Groetjes, odette.

GerJanne zei

Heel mooi kaartje! prachtige achtergrond. Nee ik ben nog niet zenuwachtig, hoor. Eerst mijn verjaardag dan Sint, trouwdag van mijn ouders en dan pas kerst....ik zie wel hoe ver ik kom...
Groetjes,
GerJanne

Sylvia zei

Hele mooie kaart,Margo.Weer prachtig stempelwerk.

Groetjes,Sylvia.

Corrie zei

Prachtig gestempeld Margo, de kleuren vind ik ook héél mooi, je hebt een prachtige kaart gemaakt.
Lieve groetjes,Corrie

Cindy Gay zei

Like the dress form stamp!

angeleef zei

Hey Margo,
Lekker vintage dit kaartje. Daarom zeker niet minder mooi. Alles past echt perfect bij elkaar.
Wat een berekening heb je daar gemaakt zeg! En er dan nog van uit gaan dat je al die extra uren aan kaarten maken besteed natuurlijk ;-) Ik ben benieuwd om te zien hoeveel kaartjes je effectief klaar krijgt.
En ben je nu al bezig met je goede voornemens voor volgend jaar? Ik ben benieuwd om te zien hoeveel kaartjes je DAAR effectief van klaar krijgt. Haha! Zo'n voornemen met mezelf lukt mij namelijk NOOIT (en dan zit ik me daar op het laatste van het jaar massaproductie te doen *oeps*). Veel succes ermee in ieder geval!
Groetjes
**Evi**

Elfje zei

Prachtige kaart !!! Heel leuk met die luster en de paspop!!
Groetjes,
Elfje

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Heel mooi kaartje Margo!!
Lieve groetjes, Yvonne

Yvette zei

Prachtige kaart met mooie stempels. En Ja Margo ik word ook zenuwachtig. 'k Moet nog aan mijn kerstkaarten beginnen en daarvoor nog eerst 2 verjaardagskaarten en een jubileumkaart. Ik koop geen kaarten maar ik maar onderscheid :) Ik maak express kaarten (zeer eenvoudige) voor mensen die toch niet beseffen hoeveel tijd het soms duurt om een mooie kaart te maken.
grtjs,
Yvette

laurie zei

This is beautiful!! Love the stamps and colors you chose. Gorgeous!

laurie zei

This is beautiful!! Love the stamps and colors you chose. Gorgeous!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik heb anders ook hele leuke en toch simpele kerstkaartjes op mijn blog. Maak je er makkelijk 10 in een uur...Jouw kaartje is ook erg leuk.

Cynthia van der Wilk zei

Wat een mooie kaart zeg.