vrijdag 23 september 2016

Tags


Hallo iedereen, 

bedankt voor jullie leuke reacties op mijn post van gisteren, ik ben nog niet helemaal rond geraakt, maar post toch weer iets vandaag.

Het was inderdaad mee huiswerk maken en lessen leren dat ik gisteren bedoelde.
En de dril om Latijnse woordjes te leren en definities van wiskunde, ik heb er intussen een heel systeem voor en voor de oudste werkt het super ! 
Hopelijk voor mijn kleine meid ook, anders moet ik naar wat anders op zoek.

De les Songwriting gisteren was heel leuk, lekker op het gemakje, eerst het voorbereidende werk nu, wat oefenen in samenspel met de hele klas en hoe we van "iedereen doet zijn ding" met een paar regels komen tot iets dat echt leuk klinkt.
Dan een aantal verschillende stijlen beluisterd, ook altijd leuk.

Voor de allereerste keer heb ik de harp vervoerd, dat is normaal mijn man zijn taak, ik ben een beetje bang van de harp, niet dat ik denk dat die gaat bijten ofzo, maar het is zo'n groot en (voor niet-harpisten) zo'n duur instrument, ik ben bang dat ik hem beschadig ...

Maar dat is dus allemaal goed gelukt, harp in mijn Golfje gepropt, kleine harpiste er naast gepropt en op weg maar weer ....
Daarna voor mij nog een uurtje begeleidingspraktijk, dat is les over akkoorden, moeilijk maar wel erg interessant.
Die cursussen zijn in de plaats gekomen van de notenleer en daarnaast heb ik dus ook nog piano-les, die heb ik vanavond, dat is echt heerlijk want dan kan ik ontspannen het weekend in zetten !

Waar ik de tijd vandaan haal, ja ik moet eerlijk toegeven dat ik dat zelf soms ook niet weet hoor, ik zit gewoon ook wel haast nooit in de zetel, ik kan dat ook niet zo goed, dat is iets dat ik zou moeten leren want dat zou wel een moment van ontspanning kunnen zijn na een lange dag.
Ik doe ook al het poetsen en strijken enzo thuis allemaal zelf na een bijna fulltime baan.
Ach weet je, .... als ik later 90 ben en niet meer uit de voeten kan, dan heb ik nog tijd genoeg om in de zetel te gaan zitten !

Hier nog de tagjes apart op de foto.
De achtergrond is met acrylverf gemaakt.

Ik heb 2 kleuren op papier gesmeerd en dan de tags bestempeld.

Fijn weekend iedereen !

Liefs
Margo

21 opmerkingen:

Sarah zei

Leuke tagjes. Ik bewonder je, echt waar! Een (bijna ) fulltime job, het huishouden en dan nog zulke intense hobby's. Ik doe enkel vrijwilligerswerk ( waar ook veel tijd in kruipt ) en daar buiten doe ik ook wat jij doet of toch ongeveer en meestal ligt daar toch nog altijd die berg was en heb ik steeds het gevoel tijd te kort te hebben. Hoedje af voor jou!
Als ik 100 ben ga ik ook uitrusten in de zetel met een boek of dan mogen mijn kinderen en kleinkinderen aan me komen voorlezen! Fijn weekend!

Anoniem zei

Twee hele mooie tags!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Joanne kramer zei

Super mooie tags! groetjes Joanne

Mariken zei

Hey Margo, wat een gave labels heb je gemaakt, top! Ik werk ook full-time, huishouden, boodschappen, koken etc. En tijd om te freubelen...me vervelen, dat ken ik niet....Fijn weekend!

Monique zei

Prachtige labels heb je gemaakt Margo. Je bent echt een multitasker Margo. Bewondering heb ik evoor. Ik kan ook niet best niets doen maar neem af en toe tijd om te lezen. Dat is mijn ontspanning ;-)
Liefs, Monique

martina's kaartjes zei

ha druk, druk, druk... nog even doorbijten en dan voeren de kids zichzelf naar alle vrije tijdsbesteding en kunnen ze zelf met de auto vertrekken... hier is het al rustig, leuk om te knutselen dus !
leuke tagjes !
grtjs,martina
x

Sylvia zei

Prachtige tags,Margo.Mooie stempels.Succes met de pianoles vanavond.Fijn weekend.

Groetjes,Sylvia.

Marja zei

Twee hele mooie tags Margo! Leuk hoe je met de inkt en stempels werkt.
Groetjes Marja.

Margreet zei

Wat een prachtige tags heb je gemaakt, Margo!
Zo lang je het vol kunt houden én het leuk blijft vinden, moet je gewoon de dingen blijven doen die je nu doet. Zo te lezen geniet je er van en dat is het belangrijkste! Genieten moet je nú en niet wachten tot je 90 bent (alleen maar mooi als je dan nog steeds kunt genieten☺☺). Fijn weekend!
xxx Margreet

Nota Bene zei

Supermooie tags heb je gemaakt! Chapeau voor alles wat je doet. Maar ik ken het gevoel, gewoon in de zetel zitten voelt voor mij aan als verloren tijd. Het zijn uiteindelijk juist al die activiteiten die het leuk maken. Mijn grote wens is momenteel om van mijn lange dagelijkse pendeltijd af te geraken en die 2,5u per dag leukere dingen te kunnen doen!
Geniet van je (ongetwijfeld goed gevulde) weekend, Nele

Aartje zei

Wat een prachtige labels! Beauty's
Hier leer ik ook van alles mee met mijn zoon. Wel leuk om zo zelf ook weer van alles op te frissen. Ik ga nog eens vloeiend frans spreken.
Groeten, Aartje

Joke de Wit zei

Prachtig Margo.Gr.joke

Corrie zei

Je hebt twee prachtige labels gemaakt Margo, ik lees dat je een druk leven hebt,ik dacht ook dat als ik ouder was het rustiger zou krijgen, weet je ik heb het ook nog nooit zo druk gehad.
Lekker bezig zijn is goed voor een mens.
Lieve groetjes,Corrie

Ans S. zei

Twee prachtige labels, heel mooi gemaakt.
Jij bent lekker bezig.

Groetjes Ans

Rosina zei

Heel mooi deze 2 tags Margo....en je heb een lekker georganiseerd leventje...ook dat is een kunst om er geen chaos van te maken...

groetjes en een fijn weekend
Rosina

Caroline Cards zei

Wat een leuke tags Margo. Tjonge jij bent een bezige bij!
Fijn weekend!
groetjes, Caroline

Ellen zei

Hahaha, de tijd van stil zitten komt ooit, maar zo te kezen voorlopig nog niet bij jou. Alleen maar fijn om altijd bezig te zijn, toch?! De tagjes zijn hartstikke leuk.

Jantine zei

Erg mooie tags! Naast alle muziek en werkzaamheden toch nog tijd gevonden :-)
Groetjes
Jantine

Misseke zei

2 prachtige tags zijn het geworden Margo - supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Enny zei

Prachtige tags Margo ! Ja, stilzitten.... ik kan het ook moeilijk. Tof, dat je zo'n plezier hebt met je muzieklessen ! Groetjes, Enny

Gerrina zei

Prachtige tags! Weer genieten hier!
Enne ik heb generkt dat hoe meer je doet, hoe meer tijd je steeds hebt; je word gewoon goed in plannen en, heel belangrijk: je slaapt nooit te veel... :)! Fijn weekend verder!