maandag 5 november 2018

November My Besties Dutch Girls Challenge Blog


Hallo iedereen, vandaag ben ik er al weer voor jullie, deze keer om jullie te vertellen dat de nieuwe challenge voor My Besties Dutch Girls Challenge Blog van start gaat ! 
Ik gebruikte Mermaids Under The Sea en kleurde haar met copics.
Ik maakte er een fotokadertje rond en verwerkte haar op een kerstlabel. 


Momenteel is het hier nog steeds erg druk, ik probeer het allemaal rond te krijgen, maar het bloggen schiet er gewoon vaak bij in, meestal omdat ik gewoon te moe ben 's avonds na alle 'moetjes'.
En als ik niet moe ben, wil ik gewoon graag kleuren, daar ontspan ik van want ook op het werk is het weer druk en hectisch. 
Verder heb ik nog een nieuwsje, de trouwe volgers weten nog dat ik vorig jaar eind mei mijn tweede teen van mijn linkervoet heb gebroken. Ik heb daar nog steeds last van omdat de breuk niet netjes hersteld is en ben eigenlijk geen enkele dag helemaal 'pijnvrij' ik zet het tussen aanhalingstekens want ik vind het eerder lastig, er zijn mensen die elke dag veel ergere pijnen hebben dan ik.
Ik heb intussen heel wat dokters afgelopen (niet handig met die teen LOL) maar niemand die iets wou doen ... eind september had ik dan eindelijk de langverwachte afspraak met mijn wonderdokter ....
zij (of wat dacht je dan ... natuurlijk een vrouw !!!!) zag er helemaal geen graten in en dacht precies hetzelfde als ik, het is een fluitje van een cent ... voor haar dan toch, ik zal er wel even last van hebben maar aangezien ik al meer dan een jaar niet behoorlijk kan rondlopen en dus op allerlei andere plaatsen last begin te krijgen, neem ik dat er erg graag bij ! 
Ik heb OK gekregen van de verzekering en wacht dus vol ongeduld op het mailtje wanneer mijn operatie is ingepland ! 
Ik houd jullie wel op de hoogte hoor maar dan zijn jullie alvast weer een beetje mee want ik kreeg al veel lieve reacties over hoe het met me ging.


Met dit kaartje

won ik bij 
Winner's Badge
Daar ben ik weer heel erg blij mee ! 

Liefs
Margo

18 opmerkingen:

Je@net zei

Mooi kerstlabel heb je gemaakt, Margo.
Fijn dat er nu toch iets gaat gebeuren, hopelijk ben je snel aan de beurt. En gefeliciteerd met je winnende kaart!

Ans S. zei

Super leuk kerstlabel heb je gemaakt.
Gefeliciteerd met je winnende kaartje.
Ik hoop dat je snel ingepland wordt voor de operatie.

Groetjes Ans

Joanne kramer zei

Wat een super mooie label!
Spannend wanneer de oproep komt, sterkte met wachten. groetjes Joanne

Irene zei

Eerlijk gezegd ben ik géén fan van die figuurtjes maar jouw Bestietjes zien er prachtig uit! Bah, hobbel je al zó lang rond met pijn? Hoogste tijd dat er nu dan eindelijk wél iets aan gedaan wordt Margo, ik hoop snel!

Liefs xxIrene

Marja zei

Mooi kerstlabel Margo!..je hebt je digi weer prachtig ingekleurd.
Hoop dat ze je snel helpen met je teen en weer pijnvrij bent.
Gefeliciteerd met je winnende kaartje. Ik vind het inkleuren ook heerlijk ontspannend om te probeer het dan ook elke dag wel even te doen....bloggen komt wel weer.
Groetjes Marja.

Eri zei

Mooie kerstlabel heb je gemaakt Margo. Wat fijn dat je eindelijk je "wonderdokter" hebt gevonden en binnenkort hopelijk weer goed kunt rondlopen/stappen.
Groetjes, Eri

Enny zei

Een prachtige en heel schattige kerstlabel Margo ! Wauw, tof, dat je toch eindelijk zal geholpen worden, voortdurend met pijn lopen, dat kan toch niet hé ! Ik duim mee voor een spoedige en succesvolle operatie !! En alle begrip dat je het (te) druk hebt hoor, doe maar kalm aan. Groetjes, Enny

Ans Gilbert zei

Prachtige kerst tag heb je gemaakt, gefeliciteerd met je winner, ik hoop dat de operatie aan je teen gaat helpen, al ben ik wel wat huiverig van opereren na 3 mislukte schouder operaties en nog steeds heel veel pijn.
Succes en sterkte,
Ansx

Martha zei

Hoi hoi Margo,
Wat een leuk kaartje weer met de Bestie prachtig ingekleurd!
Heel veel succes voor de operatie!
Van harte met je winnende kaartje!
Liefs Martha

Nancy Soetaert zei

je bent toch maar druk aan het kleuren Margootje, super wat hier en op FB passeert!
Fijn dat er dan toch eindelijk iets aan je teen gedaan kan worden! hopelijk komt dan alles ok!
ik stuur je een mailtje ivm de techniek met de markers... Grappig dat ik eens iets kan wat jij nog niet kan ;-)
groetjes
Nancy

Gina zei

Leuk My Besties label! Succes met de operatie ! Hopelijk moet je dan niet te lang meer wachten! groetjes, Gina

Mrs A. zei

Cute tag. Love the bright and cheerful colours. Hugs Mrs A.

GerJanne zei

Hoi Margo,
wat een enige kaart/tag! ZO mooi ingekleurd. Gefeliciteerd met je topper. Inderdaad altijd leuk te ontdekken. En dat klinkt behoorlijk druk. Ik kan me voorstellen dat je het heerlijk vindt om dan 's avonds te kleuren.
Wat goed dat je niet bent opgehouden met zoeken naar en arts die je we wik helpen. Zo zie je maar weer, je moet als patiënt best mondig zijn. Ik hoop dat je niet a te lang hoeft te wachten....
Liefs!

Mariken zei

Spannend, de operatie! Maar lekker van de ellende af zijn is wel een heel fijn vooruitzicht.
Je kaartje is enig!

Sarah zei

Hey Margo, ik herken het zo... Een kaartje plaatsen dat lukt, maar blogrondjes daar ben ik ook altijd te moe voor na alle moetes.
Goed nieuws van je teen. Ik ben zo blij voor jou! Hou me op de hoogte, maar dat doen we zowieso. Bedankt voor je vriendschap. ❤️

Sylvia zei

Mooi kerstlabel,margo.Hopelijk helpt de operatie.Zo rond blijven lopen is ook vervelend..Gefeliciteerd met je winnende kaart.

Groetjes,Sylvia.

Nota Bene zei

Een heel leuk label! Wat vervelend dat je nog altijd zoveel last had van die teen. Hopelijk ben je er binnenkort wel van af! Goed dat er toch nog een oplossing mogelijk is.
Groetjes, Nele

Anneke zei

Wat een prachtige kaarten heb je allemaal gemaakt! En zo een mooi kleurwerk echt geweldig! En oei dat is niet zo goed van je teen... Is pijnlijk he, maar natuurlijk mag het niet blijven duren anders is het toch niet juist. Hopelijk mag je snel geopereerd worden en ben je er snel vanaf :) Ik duim alvast!
Groetjes