woensdag 1 januari 2020

Gelukkig Nieuwjaar !


Hallo lieve blogdinnen,

hier ben ik om jullie een heerlijk Nieuw Jaar te wensen, gevuld met leuke ontmoetingen, fijne contacten, veel liefde en leuke momenten ! 
Eentje waar je lekker van kan genieten ! 

Vandaag laat ik jullie het resultaat zien van de monthly class Festive Fun van Kit and Clowder. Ik heb weer een heleboel technieken bijgeleerd ! 
Ik heb me voorgenomen om weer meer lessen te gaan kleuren ! Ik heb er echt nog erg veel die ik nog niet gekleurd heb en dat is zonde, ook omdat ik dat echt graag doe ! 

Wat zijn jullie goede voornemens ? 
Zien we elkaar misschien ergens dit jaar ? Ik ga zeker naar KGKD op 6 februari en naar de Art Specially het volledige weekend ! 

Ik hoop dit jaar ook meer tijd te kunnen vrijmaken om te bloggen, ik geniet zo van onze contacten en wil jullie bij deze ook nog eens echt bedanken voor al jullie toffe reacties op mijn kaartjes en kleursels het afgelopen jaar ! 

Liefs
Margo

14 opmerkingen:

Marijke zei

Voor jullie ook een goed en gezond nieuwjaar en zeker mooie knutselprojecten te doen! Ik heb niet zoveel voornemens, ik neem maar zoals het komt. Er komt altijd wel iets op je pad! Je onderstaande kaartje vind ik een mooie, mooi gekleurd en een leuke digi! Groetjes Marijke.

Irene zei

Die klassen zijn écht aan je besteed Margo want je kleurwerk is écht prachtig! Helaas ga je mij niet zien..misschien de volgende keer maar niét nu het zó koud is en mijn handen het zó slecht hebben (zelfs in huis bij 22 graden, niet meer normaal en ik baal er enorm van😫😡).
Goed 2020!!!! Hoop dat de post toch nog komt....
XxIrene

Sarah zei

Ik zag deze in wording en ik vond hem toen al mooi! Maar nu is het prachtig!
2020 wordt voor jou zeker bijzonder!
Een voornemen, zeker nog een op bezoek komen! Bij jou is het zo gezellig. Bedankt voor je vriendschap in 2019! We hebben veel gedeeld en elkaar gesteund. X

Marja zei

Voor jou ook een gelukkig nieuwjaar Margo!
Je kleurwerk is weer supermooi!!!...heb net al jou het goede voornemen om dit jaar meer te gaan kleuren afgelopen jaar was een druk jaar verhuizing en dochter die ging trouwen hoop dit jaar meer tijd te hebben om heerlijk te gaan kleuren...doe ik altijd al wel maar meer tijd voor iets grotere projecten.
Groetjes Marja.

KarinsArtScrap zei


The Best Wishes and Creativity for 2020
De Beste Wensen en Creativiteit voor 2020
Gr Karin

Eri zei

Dat is een heel goed voornemen om nog meer te gaan kleuren, dit winters tafereel ziet er schitterend uit! Naar de KGKD staat hier ook zeker op de planning. Ik wil je nog bedanken voor je prachtige kaart!
Groetjes, Eri

Caroline zei

Wat prachtig gemaakt!
Voor jou ook de beste wensen en heel veel creativiteit voor 2020!

Groetjes Caroline

Gina zei

Heb jij deze gekleurd ? Prachtig ! dit is alvast een spetterende start van knutseljaar 2020 ! Ik wens je hierbij dan ook ene heel fijne 2020 ! Groetjes, Gina

chantal zei

Jij kleurt in als een pro!
Ik wens je het allerbeste voor 2020 en dat w regelmatig samen mogen knutselen.
Liefs Chantal

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw, ik heb even zitten genieten in de vergroting en wat een mooi kleurwerk Margo. Prachtig.
Succes met de goede voornemens en alle goeds voor een mooi 2020 gewenst.
Lieve groetjes Miranda

Nicolette zei

Wat mooi Margo. Dat zou ik nog wel eens willen leren.
Ook voor jou een mooi en gezond 2020 gewenst.
Groetjes Nicolette

Els zei

Wat ziet deze kaart er super mooi uit en is prachtig ingekleurd.
Ik wens jou natuurlijk ook een heel goied en gezond en creatief nieuwjaar. Dit jaar ga ik weer naar de Art Specially en naar een beurs in Hardenberg.

Frouwkje zei

Prachtig gekleurd, Margo!!
Het is ook zo'n leuk plaatje.
Ik wens jou ook een fantastisch nieuwjaar!
Wat leer je altijd veel van de lessen hé?
Heb ik ook.
Ook ik heb nog een aantal lessen liggen, die ik zeker in het komende jaar ga kleuren. Afgelopen jaar heb ik even een 'uitstapje' gemaakt naar andere creatieve dingen. Maar nu weer volop aan het kleuren. Heb bloed kruipt..................;-)
Fijne dag verder!
Liefs, Frouwkje

Ellen zei

Lieve Margo, ik wil je langs deze weg bedanken voor de toffe schudkerstkaart die ik van jou heb gekregen! Eentje met Cats on Appletrees, altijd leuk! Bloggen en de contacten die daaruit voortvloeien is zeker leuk. Het lukt mij helaas lang niet altijd om er tijd voor vrij te maken. Maar wie weet, zien we elkaar in Den Bosch of op de Art Specially. Dat zou zeker leuk zijn :-) Uiteraard wens ik jou en je gezin een heel mooi 2020! Liefs, Ellen