dinsdag 2 november 2021

Margo daagt Sarah uit #17

Ik daagde Sarah vorige week dinsdag uit om een kaartje te maken met het rendier, maar het moest ook voldoen aan de challenge-opdracht bij De Egel namelijk : gebruik mica op je kaart.
Ik vond het een heel toffe opdracht, moest wel weer terug gaan graven naar het kleine zakje mica maar dat ligt bij deze dus weer bovenaan in de kast ;)

Ik maakte een schudkaartje met sneeuw en nog wat extra dies van Marianne Design. 
Ik doe dus graag mee bij De Egel en ben weer benieuwd wat Sarah ervan gemaakt heeft en vooral welke challenge ze heeft bedacht. 

Zo heerlijk, mij eerste werkdag deze week na het lange weekend en vrijdag heb ik lekker ook een dagje vrij dus echt een heel kort werkweekje. 

Groetjes
Margo 

 

9 opmerkingen:

Sarah zei

Heel tof dat je er een schudkaart van maakte. Met het hout en de oude platenspeler straalt het veel gezelligheid uit. Ik hoop voor jou dat het gauw vrijdag is! Xx

Martha zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt, Margo!
Met een schudgedeelte, dat is altijd leuk!
Fijne werkweek, liefs Martha

Laurespage zei

Ik vind het altijd zo leuk om te kijken naar de twee uitdagers en te zien dat men met hetzelfde materiaal zo verschillende mooie dingen kan maken. Top. Groetjes, laurette

Marja zei

Superleuke kaart Margo!
Leuk dat je meedoet bij De Egel.
Groetjes Marja Dt.

Hetty P. zei

Wat een leuke schudkaart heb je gemaakt.
Toch wel heel erg leuk om te doen hé.
Groetjes Hetty

GerJanne zei

Heel gaaf kaartje en wat leuk dat je Sarah uitdaagde met de challenge van de Egel erbij. De sneeuw is erg leuk. Ben benieuwd wat Sarah ervan gemaakt heeft.
Dank je wel in elk geval voor het meedoen bij de Egel!

Trijntje zei

Wat een leuke kaart
Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kaart, net of je van binnen achter het raam naar buiten zit te kijken. Tof dat je de uitdaging van De Egel erbij betrokken hebt.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda dt De Egel

Nelleke zei

Nou je hebt een leuke uitdaging aangegaan met Sarah. Het resultaat is geweldig, en ook weer helemaal anders als bij Sarah. Dank je wel voor jou bijdrage aan de mica uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke