dinsdag 20 januari 2015

Bloemenkaart

Hallo lieve volgers,

vandaag een kaartje dat ik gebaseerd heb op een voorbeeld uit een tijdschrift, ik heb een nieuwe methode gevonden, ik kleef zo'n kleine post-it-paginawijzer op elk blad waar ik een leuke kaart zie en als ik hobbytijd heb maar geen inspiratie, neem ik een boek en sla het open op een blad met post-it en die kaart ga ik dan maken, dat werkt wel moet ik zeggen.
Ik heb steeds dat ik inspiratie heb op de momenten dat ik niet aan mn hobbytafel zit en als ik dan aan de hobbytafel zit, komt er niks ...
Dus deze kaart: swirls gestempeld, DP stroken erop gekleefd, dan een taartrandje (komen die ook nog eens uit de kast) en daarop een rondje DP waarvan de randen beinkt zijn, 2 bloemen en de randen van de kaart beinkt en gedoodled.

Is het jullie trouwens opgevallen dat het nog supervroeg is ? ...
Ik kon niet slapen, ben al naar de bakker geweest en heb al omeletjes gebakken voor de kids om mee naar school te nemen.
Bedankt voor jullie beterschapswensen voor mn hubbie, hij heeft gisteren toch maar de huisarts gebeld voor een huisbezoek en heeft andere medicatie gekregen, daar knapt hij toch al wat van op !

Liefs
Margo

9 opmerkingen:

Ellen zei

Slim om van de geeltjes te plakken op de bladzijdes met leuke kaarten. Dat is gewoon nog een ouderwetse variant van Pinterest ;) Fijn als het met een beetje hulp wel lukt om lekker te knutselen, toch?! Kaartje is leuk, grappig met dat taartrandje.

Bernadet zei

Ziet er superleuk uit zo Margo!!
Goed idee, van die post-it briefjes;)
Sterkte met je man Margot. Mijn man heeft net na sinterklaas een hernia gekregen,kon ook helemaal niks meer van de pijn.
Hij heeft een paar dagen geleden een behandeling gekregen, we hopen dat die snel aanslaat

corryskaart zei

hoi margo
wat een goed idee met de post-its want soms heb ik ook wel eens dat gevoel:-)) maar deze kaart is erg leuk/mooi geworden en veel beterschap met je man
grt corry

Diny zei

Een goed idee Margo....soms komen we niet goed op gang en een beetje hulp mag toch?
Het is een heel leuk kaartje geworden.

Groetjes Diny

Margreet zei

Best een slim idee om van die briefjes te plakken....ik vind je kaartje superleuk!
xxx Margreet

Grietje Jansen zei

Leuk gedaan Margo!

Grietje

Mariken zei

Prachtig kaartje Margo! En fijn dat het beter gaat met je hubbie!

Enny zei

Heel mooie kaart, en beterschap voor je hubbie ! Groetjes Enny

Helen zei

Wat een goed idee en je kaartje is geweldig leuk. Kijken of ik een post it in mijn leeslijst kan plakken, want deze wil ik wel een keer liften :-)
Groetjes Helen