zaterdag 31 januari 2015

Groetjes

Hallo iedereen,

vandaag weer een kaartje met een afdrukje met copics, ik had op de bloem misschien meer lichtinval moeten creëren, maar ja volgende keer beter he ...
De papieren komen weer uit de restjesbak, je zou denken dat die al flink begint de slinken, maar niets is minder waar hoor !
De stans met de tekst komt net als de tekst zelf van Marianne Design, het afdrukje heb ik gekregen, de bloemen zitten op een swirl van Marianne Design en de blauwe bloemen zijn ingekleurd met de copics om dezelfde kleur te bekomen.
Het hartje van de bloem is volledig gestickeld :) zo valt het lekker op, die stickels heb ik net als de afdrukjes gekregen van mn lieve hobbydinnetje Hilde !

Fijn weekend !
Liefs
Margo


15 opmerkingen:

An Smets zei

Zo productief bezig, weer een mooi kaartje dat je gemaakt hebt geweldig papier. Je heb gelijk soms moeten we proberen de restjes op te gebruiken zonde om ze niet te gebruiken
Groetjes
An

Irene zei

Je bentv amper bij te houden Margo maar dit is wel weer een heel leuk kaartje en die bloem met het Stickles-hart springt er uit!!

xx Irene

Joanne kramer zei

Wat een mooie en lieve kaart! groetjes Joanne

Diny zei

Jij gaat ook als een speer Margo....ik kan je bijna niet bijhouden met kijken! Een super kaartje heb je weer gemaakt evenals dat van gisteren. Ook jij hebt leuke dingen in je restjes bak zitten...Groetjes en hopelijk gaat het elke dag wat beter met je.

Groetjes diny

Gea zei

Wat een schatje is dit XX Gea B

Misseke zei

Een pracht van een kaart heb je gemaakt Margo - supermooi samengesteld en gedaan en je hebt er een toppertje van gemaakt.
Groetjes,
Misseke

Mariken zei

Wat een schatje Margo, heel leuk en lief kaartje!

Rosina zei

Het een beauty van een kaartje margo....zo leuk samengesteld en dat met restjespapier...ook het schattige afdrukje heel mooi ingekleurd...
Hier gaan de kleinkids dikwijls freubelen met m'n restjes ..dus dat is voor een deel geregeld hé

groetjes en nog een fijn weekend
Rosina

..

Margreet zei

Je gaat lekker Margo....ook dit is weer een schat van een kaart!
xxx Margreet

Ellen zei

Wat is je kaartje mooi van kleur! Het hart van de bloem springt er echt uit, door de kleur en vast ook door de stickels.

GerJanne zei

Het is een schatje, ik kan niet anders zeggen! Prachtig gedaan met die bloem! Valt echt op!
Groetjes en een fijn weekend (weer opgeknapt allemaal?)
GerJanne

McCrafty's Cards zei

Gorgeous card Margo,I like the image and the colours
Kevin xx

Epie zei

Prachtige kaartjes hier Margo !!

Fijne zondag van Epie xx

Marijke zei

Toch een leuke kaart geworden hoor. Grappig dat je altijd heel veel restpapiertjes overhoud en er geen eind aan komt hè? Komt me bekend voor hoor! Groetjes Marijke.

Helen zei

wat een lief kaartje
Groetjes Helen