dinsdag 12 januari 2016

Kerstkaart met een twist

Goedemorgen iedereen,
vandaag laat ik jullie de kerstkaart zien die ik voor Chantal maakte, ze heeft niets met cute en is helemaal in to mixed media, dus daar ging ik mee aan de slag en ook met de Crazy Birds van Tim Holtz want die vindt ze erg leuk !
Ik laat deze kaart graag meedoen aan volgende challenges :

Nog even een vraagje, hebben jullie dat ook dat er ineens spam in jullie leeslijst verschijnt ? Ik denk dat het dan een 'gehackte' blog is ... ik heb nu New Movie blablabla ... maar vind deze niet terug als ik mijn leeslijst wil beheren en aangezien ik 622 blogs volg is het best wel een werkje om te gaan nakijken blog per blog welke nog actief is.
Hoe doen jullie dat ?
Of hebben jullie dat niet voor ?

Groetjes
Margo

38 opmerkingen:

Mariken zei

Prachtig!! Die vogel is echt te gek!!

Joanne kramer zei

Suuuuper! Heel erg leuk en mooi! groetjes Joanne

Marja zei

Leuke kaart Margo!
Groetjes Marja.

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Ze blijven grappig, de vogels, leuke kaart Margo!
Groetjes, Yvonne

Hetty zei

Schitterende kaart heb je gemaakt Margo.
Volgens mij is Chantal nu wel weg van cute hoor.
Groetjes Hetty

angeleef zei

Supertof die gepersonaliseerde kaart voor Chantal. Inderdaad helemaal in haar stijl.
Die gehackte blogs... Dat is mij eigenlijk nog nooit opgevallen. Of misschien heb ik er gewoon geen last van. Hopelijk krijg je het nog opgelost.
Liefs
**Evi**

Ans Gilbert zei

Hoi Margo,
wat een leuke stempelkaart heb je gemaakt met deze grappige vogel..
Ik heb dit nog niet gezien in mijn leeslijst,
groetjes,
Ans

GerJanne zei

Hoi Margo,
Wat een enige kaart voor iemand die niet van cute houdt. Mooie kleuren en die vogel is super. Wat die spamblogs betreft, ik heb dat al een paar keer gehad. Het is me gelukt om ze te verwijderen. Uit mijn hoofd weet ik het niet meer, maar ik zal even zoeken en dan laat ik je weten hoekje die kan verwijderen.
Groetjes,
GerJanne

GerJanne zei

hoe je.....

GerJanne zei

Je gaat naar je dashboard en dan zie je je gegevens staan en ook het aantal volgers in blauw. Klik daarop en je ziet alle volgers. Dan kun je op het bijbehorende fotootje klikken en de volger blokkeren. Verwijderen zie ik niet staan, maar blokkeren is ook goed, lijkt me. Succes. Als het niet lukt laat me dan even weten .

Anoniem zei

Leuk die birdie!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Irene zei

Enig met die gekke vogel Margo, helemaal leuk voor iemand die niks van cute moet hebben!
Heb gelukkig nog nooit gehad wat jij omschrijft maar GerJanne's suggestie lijkt me goed want als het geen nieuwe volgers zijn dan kun je ze helaas niet verwijderen! Ik krijg wel al weer weken lang mails dat ik erfgename ban en of ik mijn 2 miljoen niet wil whahhaaaaaaaa, if only!!

xx Irene

chantal zei

ik was dus ernorm blij met deze kaart. Voor mij is deze stoer en cute! hihihi ieder zijn idee over cute.
Ik heb dit verleden jaar gehad en dan heb ik bij instellingen iets ingesteld weet niet meer wat, ik denk dat je een code moet invoeren voor je reactie wordt geplaatst. Dan heb je dit ook niet meer.
Liefs Chantal

Stempel er op los by Ilse zei

Mooi gedaan seg !
Liefs
Ilse

Nancy zei

Hey Margo,

Ha, jij maakt kaarten in functie van naar wie je ze gaat sturen... haha! Chantal zal er in elk geval heel blij mee geweest zijn, helemaal haar stijl...
Ah, zie, ze heeft het hierboven net gemeld...

Liefs,
Nancy

Nancy zei

Hey Margo,

Ha, jij maakt kaarten in functie van naar wie je ze gaat sturen... haha! Chantal zal er in elk geval heel blij mee geweest zijn, helemaal haar stijl...
Ah, zie, ze heeft het hierboven net gemeld...

Liefs,
Nancy

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is ie geworden, zal ze vast wel blij mee geweest zijn !
in ieder geval, ik ga per blokjes van alfabet wel even nakijken in stukjes of de blogs wel / niet actief zijn en of ze nog wel / geen volger zijn van mij... dat is even werk, maar als je het opdeelt, is dat best te doen. Ik meld me dan ook af van blogs, die helemaal opgehouden zijn te bestaan of mensen die al jaren niks meer publiceren en ook geen volger meer zijn van mij.
Een beetje opkuisen is wel goed voor je blog denk ik dan...
succes,
grtjs,martina
x

Anoniem zei

Deze Chantal houdt ontzettend van cute hihi :p Prachtige kaart heb je voor Chantal gemaakt Margo! Ik lees net dat zij er heel blij mee is :) De vogel is super en de kleuren lekker stoer! Ik heb gelukkig geen spam in mijn leeslijst. Lijkt mij ontzettend vervelend! Ik kan je er geen tips over geven maar ik heb de blogs waarbij ik reageer in mijn sidebar staan. Op die manier hoef ik niet telkens door de leeslijst heen.
Groetjes Chantal

Misseke zei

Superleuke kaart is het geworden met de vogel Margo - supermooi!

Groetjes,
Misseke

Marijke zei

Zo kan je deze gekke vogel dus ook gebruiken. Erg leuk bedacht om er een kerstkaart van te maken. Ik weet niets over spam, heb ik niet dus kan je helaas niet helpen!! Veel succes, groetjes Marijke.

karin zei

Een heel grappig stempeltje Margo, leuk verwerkt op het kaartje.
Geen idee hoe die spam tussen je leeslijst komt. Tot nog toe heb ik het nog niet gehad.
groetjes,
Karin

Sylvia zei

Prachtige kaart,Margo met dat te gekke vogeltje.Ik doe het zelfde als Chantal blogs waar ik op reageer staan in mijn leeslijst.

Groetjes,Sylvia.

Petra zei

Wat een prachtige kaart met die onwijs gave vogel, super.
Lieve groet,
Petra

vintagebyina zei

Mooie kaart, Marjo. Vervelend van die spam. Ik denk dat je wel wat hebt aan de tip van Gerjanne. Succes er mee.
Groetjes Ina

Louise zei

Wat een geweldig mooi kaartje is dit, die vogel is helemaal te gek!


gr.LOuise

Joke de Wit zei

Prachtig gemaakt Margo.Gr.Joke

Els zei

Een super mooi kaart in mixed media en zo leuk dat vogeltje.
Nee ik heb nog geen last van spam in mijn leeslijst.
Groetjes, Els

Ellen zei

Geweldig, die blauwe vogel,tegen de rode achtergrond! Die birds van Tim Holtz zijn echt gaaf! Tijdje geleden had ik ook ineens allemaal rotzooi. Was toen eigenlijk vanzelf ook weer ineens over. En ook redelijk snel. Is wel vervelend overigens, spam.

Nancy Soetaert zei

prachtige kaart! erg mooi gemaakt!
groetjes, nancy

Angelique zei

Wat een gave kerstkaart op deze manier, mooie achtergrond. De crazy bird komt er prachtig op uit. Ik heb ook nog geen spam maar wel wat geleerd van de tips hierboven.
groetjes Angelique

Anneke zei

Gek he hoe smaken verschillen, ik ben dan helemaal niet in to mixed media... Zou ook helemaal geen idee hebben hoe ik eraan zou moeten beginnen :) haha Maar jou kaartje is toch leuk met dat vogeltje! Groetjes Anneke

Cindy Gay zei

A sweet image my sweet friend!

Ellibelle zei

Great card Margo. Love your choice of colors and fun bird! Thanks so much for sharing in my Let's Color linky party, hope you'll come share again soon!!

Monique zei

Superkaartje! Prachtig gedaan.
Ik heb daar nog geen last van gehad....hoop dat je met hulp van GerJanne het hebt kunnen oplossen.
Liefs, Monique

Trijntje zei

Hoi Margo. Je kaart is echt leuk! IK had ook reacties wat op spam leek, reclame. Nu heb ik bij reageren toen iets veranderd... alleen reageren met google account en daarna geen vreemde reacties meer gehad. Dus misschien is het de van Gerjanne de oplossing....... maar dit was mijn oplossing. succes ermee. Want ik begrijp dat je onrustig van dat soort reacties wordt. Groeten Trijntje

Gerrina zei

Mooie kaart; echt een voor Chantal!
Gelukkig heb ik geen last van spamblogs in mijn leeslijst; heb dat 1x gehad en het bleek dat een blog dat ik volgde door de eigenaar was verwijderd en blogger die plaats aan een ander had gegeven...dus heb ik dat blog verwijderd uit mijn volgerslijst door in de blogrolpagina naar leeslijst beheren (sterretje rechts) te gaan en deze daar te verwijderen. Groetjes, Gerrina

Enny zei

Wauw, wat een toffe kaart ! Super met die Crazy Bird ! Groetjes, Enny

Suze zei

Nice Christmas card. Thank you for joining in the challenge at CHNC Extra for January.