zondag 27 februari 2022

Conie Fong Reminder


Hallo iedereen,

Vandaag ben ik er weer met een reminder voor Conie Fong, ik ging aan de slag met Emma Rose en kleurde haar met mijn copics. 
Ik haalde nog wat boemen uit de voorraad en diecuts van Masterpiece Designs, ik vind ze echt heel erg leuk om op kaartjes te verwerken, ik tel al af naar Nijkerk om er weer wat aan te schaffen ;)

Dankjewel voor al jullie wensen en de prachtige kaarten die ik mocht ontvangen. 
Ik kom jullie allemaal nog even persoonlijk bedanken!
Daphne haar vriend testte vrijdag positief dus zij kwam maar niet naar huis en testte vrijdagavond ook positief, Femke testte gisteren positief dus de geplande feestelijkheden werden wat aangepast en voornamelijk uitgesteld, maar ik neem lekker een chill-weekendje hoor. 

Groetjes
Margo 

 

5 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je die jongedame mooi ingekleurd Margo, het is een plaatje. Mooi zoals je de kaart verder afgewerkt hebt. Jammer dat je je verjaardagsfeestje aan moest passen maar fijn dat je er toch van genoten hebt. Hopelijk worden degenen die positief getest zijn niet erg ziek.
Lieve groetjes Miranda

Eri zei

Prachtig hoe je de jongedame hebt ingekleurd, het is een leuke kaart geworden. Jammer dat je feestje niet echt door kon gaan, maar dat komt vast goed als de kinderen weer beter zijn.
Groetjes, Eri

!neke zei

Weer super mooi gekleurd !!!
Mooie kaart !
Groeten Ineke

Martha zei

Wat een leuke kaart Margo!
Mooi ingekleurd weer
Jammer dat ze positief zijn geyest, zo op je verjaardag, hopelijk zijn ze niet al te ziek
Liefs Martha

GerJanne zei

Ha Margo,
wat een leuk kaartje, maar wat een pech voor jou met je verjaardag! Zijn ze er erg ziek van? Hopelijk krijg jij het niet...