maandag 19 december 2011

Even heel erg druk !

Bedankt voor al jullie lieve reacties !
Hier is het momenteel even heel erg druk dus ik heb jammer genoeg geen tijd om te bloggen, ik kan jullie wel nog een kaartje laten zien.
Het is weer geen kerstkaartje en gemaakt met 1 van mijn nieuwe stempels.
Ik ben wel tevreden over het kleurwerk en heb er meer en meer plezier in om afbeeldingen met de copics in te kleuren want het lukt echt steeds beter en beter.

Dit is het geheel geworden alleen jammer genoeg geen goed licht om foto(s te maken !
Tot binnenkort !
Liefs
Margo

woensdag 14 december 2011

Eenhoorn

Dit is nog een van de nieuwe stempels die ik van Marley heb overgekocht.
Is het geen schatje ?
Ik heb eerlijk gezegd echt goed moeten schiften want ik wou er weer veel te veel kopen hoor :)
Ik heb deze ingekleurd met copics en ben zoals jullie misschien kunnen zien nog steeds flink aan het oefenen, ik wil mijn haar anders inkleuren en meer een 'lokken-effect' geven en vind deze al goed gelukt :)
Ik heb het ook bij het de eenhoorn gedaan, maar dan met oranje-tinten, deze stempels vind ik juist zo leuk omdat je met alle kleuren kan spelen en je niet hoeft te houden aan een bepaalde tint.
De vleugels heb ik bewerkt met perfect pearls maar vind ik toch niet zo geslaagd deze keer.

Dit is momenteel het geheel maar ik ben er niet erg tevreden over, maar ik kan er niets meer aan veranderen want mijn girls vonden deze helemaal waaw en hebben het kaartje al in beslag genomen :)
Ook deze is trouwens met restjespapier want dat is mijn goede voornemen, ik wil die bak echt doen slinken, ik krijg het schaamrood op de wangen als ik bekijk hoeveel papier ik heb !
Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaartje en sorry dat ik zo lang niks van me laat horen maar ons internet heeft eruit gelegen en daarna was ik ook nog flink ziek, nu ongeveer uitgeziekt en hopelijk wat meer tijd dus :)
Liefs
Margo

zondag 11 december 2011

PC - problemen !!!

Wat heb ik daar een hekel aan zeg !
Mijn PC doet het niet meer zoals het moet en ik gebruik hem normaal best wel intensief moet ik toegeven :)
Het zal me toch niet beletten om een kaartje te posten, geen kerstkaartje deze keer maar eentje met een nieuwe stempel die ik van Marley overkocht en ik heb heel flink papier uit mijn restjesbak gebruikt !
Ondertussen ben ik wel flink aan de kerstkaarten bezig, mijn tafel ligt echt helemaal vol met vanalles en nog wat, maar vooral toch ook al met 39 afgewerkte kerstkaarten, ik ben best trots op mezelf !
Geniet nog van jullie zondagavond !
Liefs
Margo

woensdag 7 december 2011

Tag 2 en tag 3

Ik ben er nog hoor :)
Enkel een beetje druk :)
En alhoewel het echt lekker knutselweer is, moet er nog vanalles anders gebeuren, maar ik had afgelopen weekend gelukkig wel even tijd om verder te werken aan de tags.
De bovenste is mijn invulling van tag 2, hier kon ik precies wel minder mee dan met de eerste tag, moet eerlijk toegeven dat ik tag 5 en 6 en ondertussen zelfs 7 waarschijnlijk nog niet gezien heb.


Dit is tag 3 en ik hoop dat jullie het kunnen zien maar die is met glimmermist bewerkt en daarna met de heattool en ik vind het wel een leuk effect op kraft.
Verder geprobeerd om hetzelfde effect te krijgen met mijn eigen stempels :)
Ik hoop dat ik vanavond nog wat kan knutselen :)
Liefs
Margo

zaterdag 3 december 2011

En daar is ie dan ... de tag !!!

De foto's zijn niet supermaar ja ... het licht he ...
Gisteravond was geweldig !!!!
Chantal is ook nog langs geweest en met z'n vijf aan de knutsel, want Daphne heeft ook meegdaan maar haar tag is nog niet klaar.

Hier een detail van de prachtige denappeltjes, dank je Nora !
Geniet van jullie weekend, het mijne is erg druk, dus waarschijnlijk tot maandag :)
Liefs
Margo

vrijdag 2 december 2011

Nog eentje :)

Deze is ook met een afdrukje dat ik van Evi kreeg !
Ik heb geprobeerd deze een meer vintage)stijl te geven met de gescheurde rand en de distress.
De swirl is ook een kadootje van Evi en ik heb hem bewerkt met distress en er dotjes stickels op gezet, dat zie je hier niet zo goed maar ik vind het effect wel leuk !
Gisteren een hele dag in mijn bed met barstende hoofdpijn, wat een pech want ik dacht dat ik er echt vanaf was, niet helemaal dus, vandaag nog wat de 'napijn' :)
Ach het zal wel beteren zeker, vanavond komen Sonja en Nora knutselen, ik kijk er al naar uit en op mijn planning staat zeker de tag van dag 1 van Tim Holtz en wie weet ook nr 2 !
Geniet van jullie vrijdag !
Liefs
Margo