maandag 23 april 2018

Kadotasjes


Hallo iedereen,

vandaag heb ik voor jullie 2 kadotasjes.
Die had ik al een hele tijd geleden gemaakt met gekregen spulletjes en spulletjes uit een tijdschrift.


Even een heel snelle update ....
Ik ben nog steeds aan het poetsen in het nieuwe huis omdat alles een beetje voor en na moet.
Gisteren hadden we dan een surprise in de tuin van het nieuwe huis voor Daphne want die wordt vandaag 16 !!! Het was echt een heerlijk feestje en de jarige was in haar nopjes ! 
Ze is zonet vertrokken naar Strattford met school dus deze week 1 kindje thuis ipv 2 ... ik ga ook deze week niet op de weekavonden naar het nieuwe huis om te poetsen, even wat bekomen en enkel woensdagnamiddag.

Zo, ik ga even een klein blogrondje maken om te kijken wat jullie intussen allemaal gemaakt hebben ! 

Liefs
Margo
zaterdag 14 april 2018

Sarah daagt Margo uit #7


Hallo iedereen,
hier ben ik weer met het kaartje voor onze 2-wekelijkse uitdaging.
Sarah gaf volgende opdracht : 


Maak een Trifold card.
Ik ben gaan kijken bij CraftyEllen
Ik ging aan de slag met mijn Distress inktjes voor de achtergrond.Het is echt een superleuk modelletje ! 
Ik ben dit weekend op Art Specially te vinden, dus zal jammer genoeg weer niet bij jullie komen reageren, maar vanaf juli maak ik het goed hoor ! 
Dan zijn we hopelijk helemaal ge├»nstalleerd en kan ik ook weer knutselen ! 
Ik heb nog geen opdracht klaar voor de volgende uitdaging, ik denk dat we even een pauze gaan inlassen ...

Liefs
Margo

vrijdag 13 april 2018

Gelukkige verjaardag Sarah !


Hallo iedereen, 

vandaag is Sarah jarig ! 
Ik maakte voor haar een envelopje met een presentje erin en een bijpassend kaartje.
De panda is The Most Adorable Panda van The Paper Shelter.


Ik maakte er ook een bijpassende kaart bij, ik vind het echt de schattigste panda ever en hoop dat Sarah er blij mee is ! 

Liefs Margo

dinsdag 10 april 2018

Guest design project nummer 3


Hallo iedereen,

ja het is hier heel stilletjes ...
Wij hebben sinds vorige vrijdag de sleutels van ons nieuwe huis, dat ging niet zonder slag of stoot, van alle vastgoedtransacties die we al deden -mijn man verhuist graag- was dit toch wel de moeilijkste ....
We kwamen 3 dagen voor het ondertekenen van de akte te weten dat het keuringsattest voor de stookolietank niet meer geldig is en op de dag zelf wilden we afspreken (zoals het hoort) om de meterstanden te gaan opnemen en even te kijken of alles wel leeg was ....
Dat was volgens de vorige eigenaars helemaal niet nodig hoor, dus we hebben er erg op moeten aandringen, dus vrijdag stonden wij daar en zagen we vuilzakken, veeeeeel vuilzakken ....
En in het huis was er geen enkele kamer die leeg was, overal stond wel iets en in elke kast lag nog wel iets, jaja, ze gingen dat nog meenemen .... maar ja 2 matrassen en een lattenbodem krijg je al niet in de auto en de koelkast die ze buiten hadden gesleept al helemaal niet ...
Dus ik had fotootjes genomen en die lieten we zien bij de notaris .... begon die vrouw daar te roepen en te tieren zeg, dat we niet zo moeilijk moesten doen over 2 vuilzakken en wat kapstokken en dat andere mensen blij zouden zijn met kapstokken.
Ik denk dat ze niet zo goed kan tellen want ik tel 13 vuilzakken en 2 volle vuilbakken.
Ze moeten nu het attest nog in orde brengen en ze moeten het regelen dat het grof huisvuil alles komt ophalen op hun kosten, hiervoor krijgen ze 2 maanden de tijd en werd er een deel van de aankoopsom geblokkeerd, ik kreeg gisteren al sms dat de controle deze donderdag zal zijn en het grof huisvuil op 14 mei. Maar wij hebben natuurlijk zondag de hele dag gewerkt om het huis leeg te maken.
Ik ben ook al de hele dag aan het kuisen geweest zondag en gisteren na mijn werk ben ik nog verder gaan werken in het huis, voor knutselen is er dus niet veel tijd.

Maar ik heb deze hier nog niet laten zien, een kaartje dat ik maakte als guest designer voor Conie Fong, deze Delilah mocht ik zelf uitkiezen, ik vind haar echt prachtig ! 

Ik maakte er eeenvoudig kaartje mee, dankjewel voor al jullie reacties, ik probeer om een beetje te bloggen, maar het is erg moeilijk momenteel !

Groetjes
Margo

dinsdag 3 april 2018

Margo daagt Sarah uit #6


Hallo iedereen,

een beetje later dan anders maar het was echt heel erg hectisch de afgelopen weken.
Vandaag zijn we er weer met onze uitdaging en ik daagde Sarah uit met dit papier : De opdraccht was, maak een diamond fold card.Ik vond het papier zo vrolijk en helemaal geschikt voor een speelse verjaardagskaart ! 

Kijken jullie snel mee bij Sarah wat zij ervan maakte ? 
En wat ze als uitdaging heeft bedacht voor mij ....

Ik zag dat er al een paar blogsters reageerden bij Nancy om af te spreken op de Art Specially ... gezellig ! 

Fijne dinsdag
Groetjes
Margo