maandag 19 december 2011

Even heel erg druk !

Bedankt voor al jullie lieve reacties !
Hier is het momenteel even heel erg druk dus ik heb jammer genoeg geen tijd om te bloggen, ik kan jullie wel nog een kaartje laten zien.
Het is weer geen kerstkaartje en gemaakt met 1 van mijn nieuwe stempels.
Ik ben wel tevreden over het kleurwerk en heb er meer en meer plezier in om afbeeldingen met de copics in te kleuren want het lukt echt steeds beter en beter.

Dit is het geheel geworden alleen jammer genoeg geen goed licht om foto(s te maken !
Tot binnenkort !
Liefs
Margo

woensdag 14 december 2011

Eenhoorn

Dit is nog een van de nieuwe stempels die ik van Marley heb overgekocht.
Is het geen schatje ?
Ik heb eerlijk gezegd echt goed moeten schiften want ik wou er weer veel te veel kopen hoor :)
Ik heb deze ingekleurd met copics en ben zoals jullie misschien kunnen zien nog steeds flink aan het oefenen, ik wil mijn haar anders inkleuren en meer een 'lokken-effect' geven en vind deze al goed gelukt :)
Ik heb het ook bij het de eenhoorn gedaan, maar dan met oranje-tinten, deze stempels vind ik juist zo leuk omdat je met alle kleuren kan spelen en je niet hoeft te houden aan een bepaalde tint.
De vleugels heb ik bewerkt met perfect pearls maar vind ik toch niet zo geslaagd deze keer.

Dit is momenteel het geheel maar ik ben er niet erg tevreden over, maar ik kan er niets meer aan veranderen want mijn girls vonden deze helemaal waaw en hebben het kaartje al in beslag genomen :)
Ook deze is trouwens met restjespapier want dat is mijn goede voornemen, ik wil die bak echt doen slinken, ik krijg het schaamrood op de wangen als ik bekijk hoeveel papier ik heb !
Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaartje en sorry dat ik zo lang niks van me laat horen maar ons internet heeft eruit gelegen en daarna was ik ook nog flink ziek, nu ongeveer uitgeziekt en hopelijk wat meer tijd dus :)
Liefs
Margo

zondag 11 december 2011

PC - problemen !!!

Wat heb ik daar een hekel aan zeg !
Mijn PC doet het niet meer zoals het moet en ik gebruik hem normaal best wel intensief moet ik toegeven :)
Het zal me toch niet beletten om een kaartje te posten, geen kerstkaartje deze keer maar eentje met een nieuwe stempel die ik van Marley overkocht en ik heb heel flink papier uit mijn restjesbak gebruikt !
Ondertussen ben ik wel flink aan de kerstkaarten bezig, mijn tafel ligt echt helemaal vol met vanalles en nog wat, maar vooral toch ook al met 39 afgewerkte kerstkaarten, ik ben best trots op mezelf !
Geniet nog van jullie zondagavond !
Liefs
Margo

woensdag 7 december 2011

Tag 2 en tag 3

Ik ben er nog hoor :)
Enkel een beetje druk :)
En alhoewel het echt lekker knutselweer is, moet er nog vanalles anders gebeuren, maar ik had afgelopen weekend gelukkig wel even tijd om verder te werken aan de tags.
De bovenste is mijn invulling van tag 2, hier kon ik precies wel minder mee dan met de eerste tag, moet eerlijk toegeven dat ik tag 5 en 6 en ondertussen zelfs 7 waarschijnlijk nog niet gezien heb.


Dit is tag 3 en ik hoop dat jullie het kunnen zien maar die is met glimmermist bewerkt en daarna met de heattool en ik vind het wel een leuk effect op kraft.
Verder geprobeerd om hetzelfde effect te krijgen met mijn eigen stempels :)
Ik hoop dat ik vanavond nog wat kan knutselen :)
Liefs
Margo

zaterdag 3 december 2011

En daar is ie dan ... de tag !!!

De foto's zijn niet supermaar ja ... het licht he ...
Gisteravond was geweldig !!!!
Chantal is ook nog langs geweest en met z'n vijf aan de knutsel, want Daphne heeft ook meegdaan maar haar tag is nog niet klaar.

Hier een detail van de prachtige denappeltjes, dank je Nora !
Geniet van jullie weekend, het mijne is erg druk, dus waarschijnlijk tot maandag :)
Liefs
Margo

vrijdag 2 december 2011

Nog eentje :)

Deze is ook met een afdrukje dat ik van Evi kreeg !
Ik heb geprobeerd deze een meer vintage)stijl te geven met de gescheurde rand en de distress.
De swirl is ook een kadootje van Evi en ik heb hem bewerkt met distress en er dotjes stickels op gezet, dat zie je hier niet zo goed maar ik vind het effect wel leuk !
Gisteren een hele dag in mijn bed met barstende hoofdpijn, wat een pech want ik dacht dat ik er echt vanaf was, niet helemaal dus, vandaag nog wat de 'napijn' :)
Ach het zal wel beteren zeker, vanavond komen Sonja en Nora knutselen, ik kijk er al naar uit en op mijn planning staat zeker de tag van dag 1 van Tim Holtz en wie weet ook nr 2 !
Geniet van jullie vrijdag !
Liefs
Margo

woensdag 30 november 2011

Kerstkaartje !!!!

Sorry dat ik jullie zo liet schrikken !
Ik bedoelde dus een andere the end he :)
Dank jullie voor al jullie superlieve reacties, dat doet me echt zo'n deugd !
Ik ben echt erg blij dat ik zo'n lieve mensen heb leren kennen via mijn blog en hobby !
Als klap op de vuurpijlk lag er gisteren een envelopje op de mat van Gea met een superlief kaartje en afdrukjes, daar ben ik meteen aan beginnen kleuren natuurlijk, nu vandaag nog afwerken en dan kan ik jullie er een paar kaartjes mee showen !
Heel erg bedankt Gea want ik ben er superblij mee en zo'n verrassing is altijd leuk !
Dit kaartje heb ik gemaakt met hetzelfde lieve stempeltje van Mo Manning en het papier, ja dat verhaal kennen jullie he, vol buro, veel losse velletjes :)
De bloem is van de Boekenvoordeel en het blaadje komt van Evi, ze stuurde me eens een envelop vol leuke spulletjes :)
Zo ik ga aan de knutsel en daarna nog wat strijken en poetsen en deze namiddag rondrijden voor de girls natuurlijk !
Afgelopen weekend was ik met mijn man op weekend en we gingen naar Maasmechelen Village, heb ik hem toch zo zot gekregen van met mij naar Harlequino in Gulpen te rijden zeker !
En hij zei, ja laad je mandje maar vol, ikke blij natuurlijk, zegt hij daarna dat het wel allemaal moet ingepakt worden voor onder de boom, wat een marteling !
Nog een maand wachten dus en dan kan ik met mijn nieuwe spullen aan de slag :)
Geniet van jullie dag en bedankt voor al jullie lieve berichten !
Een heel dikke knuffel !
Liefs
Margo

vrijdag 25 november 2011

Kerst nr ... ?


Nog een kaartje met een hele leuke stempel waarvan ik een afdrukje kreeg van Evi, dus nee hoor, mijn meisjes gaan niet met al mijn afdrukjes lopen, sommige kan ik nog op tijd redden :)
Ik heb heel erg mijn best gedaan voor het inkleuren en vind dat je dat wel kan zien als ik zo onbescheiden mag zijn.
Ik probeer nu heel veel inkleur-tutorials mee te pikken om mijn kleurtechniek gevoelig bij te schaven.

Voila hier is het kaartje in zijn geheel, ik heb een beetje Liquid Appliqué gebruikt en ook Stickels en de kerstroosjes van Boekevoordeel, een beetje kant uit eiegen voorraad en het tekstje is van Graphic45.

Ik zit met een dilemma, al heel lang, ik heb iets heel vervelend meegemaakt met een mede-blogster en ik blijf maar twijfelen of ik mijn verhaal zou doen op mijn blog dus misschien dat ik een van de dagen eindelijk de knoop doorhak, diegenen onder jullie die weten waar ik het over heb, gelieve geen namen te noemen.
Doet eigenlijk al heel goed om dit even te schrijven !

Heel fijn weekend allemaal !
Liefs
Margo

donderdag 24 november 2011

Verjaardagskaartje

Eens wat anders dan een kerstkaartje !
OEF !
Dit stempeltje had ik al lang geleden gekocht maar nog niks mee gemaakt, erg he, ik vond het zo'n schatje, maar dat komt zo, koop ik een nieuw stempeltje, dat stempel ik dat af en laat het op mijn buro'tje liggen (om te drogen of eerder omdat ik ondertussen moet afwassen of koken ofzo ) en dan gaan mijn girls met de gloednieuwe stempelafdrukjes lopen (komen ze eerst heel schattig vragen hoor!) en ja dan om de een of andere reden komt het er niet zo snel meer van om de stempel nog eens af te stempelen voor mezelf.
Maar nu is het dus gelukt, ik vind het inkleuren echter niet zo goed gelukt of het kaartje zelf, ik weet niet, ik zie er wat aan nu ik het zo zie, maar weet niet wat, ik wou eens een bloem in een contrasterende kleur maar weet niet of ik dat nu zo geslaagd vind, ik moet misschien gewoon even wennen aan het feit dat het echt wel een zomerse stempel is :)
Liefs
Margo

woensdag 23 november 2011

We maken een kringetje ...

... van jongens en van meisjes ...
Ja sorry hoor, maar daar moest ik meteen aan denken toen ik deze mooie afbeelding van Graphic45 zag ! Ik heb er een eenvoudig kaartje mee gemaakt, het papier dat weet ik ondertussen niet meer vanwaar het komt omdat mijn hele buro ondertussen vol losse blaadjes ligt !
Ik heb wel glanzend papier gekocht in de Action en dat heb ik door de cuttlebug gedraaid, ik vond het erg leuk staan op een kaartje !
Ik weet wel niet of jullie het duidelijk kunnen zien !
We gaan nog even verder met de kerstkaarten hoor en vanavond kom ik bij jullie langs want gisteren had ik girls-night-out, was heel gezellig maar ook heel laat thuis !
Liefs
Margo

maandag 21 november 2011

En nog een kerstkaartje ...

voor de afwisseling he :)
Welkom aan de nieuwe volgers en ja sorry hoor maar ik ga jullie nog wel even vervelen met de kerstkaartjes, ik heb er echt nog zoveel nodig !
Dit papier vond ik zo schattig en had ik meegenomen van bij Vicky en dan ontdekte ik thuis een stempeltje met een soortgelijk Bambi'tje, het past er toch goed bij he !
Ik heb ook nog eens een kerstbal van Marianne Design gebruikt en de takjes zijn van Nellie Snellen en dan nog een paar kerststerren !
Liefs
Margo

zondag 20 november 2011

Als een kerstkindje uit een doosje ...

Beter nog dan vandaag tijd om te knutselen had ik gisterenavond nog even tijd om te knutselen, 't is te zeggen, mijn hubby was naar Narnia of iets soortgelijks aan het kijken en dus was ik alvast begonnen met een stempeltje in te kleuren en het is me zelfs gelukt om het hele kaartje af te maken !
Een geslaagde zaterdagavond dus, enkel veel te laat in mijn bed :)
Het afdrukje is van Mo Manning en ik kocht het stempeltje bij Elke !
Ik heb de lieverd ingekleurd met copics en heb Liquid Appliqué gebruikt op de muts.
Het papier is van Docrafts en komt samen met het bijpassende lint uit Londen :)
Hulstblaadjes en kerstbloemen van de Boekenvoordeel.
Ik heb de foto bewerkt met Fotoflexer dankzij de tip van Sieta, bedankt he want ik vind het supercool !
Geniet van jullie zondag !
Liefs
Margo

vrijdag 18 november 2011

Stoere verjaardagskaart

Dat had ik nodig voor mijn stoere petekind, hij wordt 11 dus dan kunnen beertjes enzo niet meer hoor tante Margo !
Ik hoop dat ik hiermee geslaagd ben en dat hij deze leuk vindt !
De stempel is er eentje van Mo Manning en die kocht ik bij Elke.
Ik heb hem ingekleurd met copics maar ik krijg die schaduwen toch niet goed hoor !
Het papier is een restje van mijn scrapworkshop bij Vicky en is van BoBunny en ik heb een beetje faux-stitching op het afdrukje gemaakt en op het bolletjes papier.
Het is hier weer lekker druk en ik kom spijtig genoeg niet veel aan knutselen toe, ik kijk al uit naar zondag en hoop dat ik dan toch een uurtje of 2 heb want ik heb weer heel wat ideetjes !
Liefs
Margo

dinsdag 15 november 2011

Kerstkaart

Ja dat hadden jullie zeker niet verwacht, een kerstkaart in deze periode :)
Ik moet eerlijk zeggen dat het me een beetje begint te vervelen en ik heb eerlijk gezegd nog niet geteld hoeveel ik er nodig heb, maar dat zijn er echt heel wat !
Deze heb ik gemaakt met restjes van het prachtige papier van de workshop en een plaatje van Studio Light.
Ga zeker eens kijken op de site van Creanijn, dit weekend doet ze een grote stockverkoop, zeker de moeite waard !
Liefs
Margo

maandag 14 november 2011

Fotoalbum

Vrijdag ben ik naar een workshop geweest bij Vicky Borrey van Creanijn !
Dat was dus echt de moeite waard he !
We hebben 3 spreads gemaakt, die ik nog een beetje moet afwerken en dit album, alle papier is voorzien in de prijs van de workshop en ik heb nog heel wat papier over eigenlijk zodat ik het nog wel eens kan gebruiken voor een volgende LO !
Dat alles samen met lunch en goodiebag voor slechts 35 euro, ga zelf maar eens een kijkje nemen op haar blog, ze heeft ook een webwinkel met een aardig assortiment en ik heb me laten gaan in het papier dat in de afprijzing was, prachtig papier van oa Scenic Route voor slechts 40 cent per vel !

Hi all of you !
Today I want to show you my little album that I have made during a workshop here in Belgium! 

 
Het album bestaat uit enveloppen en werd dan beplakt met prachtig DP, in elk flapje zit een kaartje met daarop foto's langs voor- en achterkant, omdat er ook andere mensen opstaan laat ik deze niet zien, sorry.

The album is made out of envelopes and I have decorated them with DP, in each envelop there is a card/tag with some pics.

Dit is de achterzijde van het album waar ik ook nog foto's opgekleefd heb en een journalingspot heb voorzien.

This is the backside where I also placed some pics and added a journaling-tag.

Ik vond het echt een geweldig leuke dag en heb weer veel inspiratie, nu enkel nog een beetje tijd :)

I loved the workshop and enjoyed my day and have lots of inspiration now, now I only have to find some time to craft :)

Geniet van jullie avond !

Enjoy your evening !

Liefs
Hugs
Margo

donderdag 10 november 2011

Vintage kerst met Studio Light

Nog een kerstkaartje voor jullie !
De kerstbloem en het hulstblaadje komen van de boeknvoordeel.
De randjes zijn gedistressed en ik heb de perlpen ook weer gebruikt !
Morgen ga ik met een vriendin een workshop volgen, we gaan een hele dag croppen, we maken een mini-album en 6 LO's !!!
Zo zal het een beetje vooruit gaan want ik heb nog heel wat foto's liggen !
Geniet van jullie verlengde weekend !
Liefs
Margo

woensdag 9 november 2011

Schaatsen

Sorry voor de donkere foto maar deze wou ik toch ook met jullie delen.
Gemaakt met het nieuwe kerstpapier van Magnolia, dat vond ik zo mooi !
Gewoon nog wat sterren erbij gedaan en Tilda en Edwin zijn ingekleurd met distress.
Liefs
Margo

dinsdag 8 november 2011

Kerstkaartje

Goede morgen !!!
Bedankt voor al jullie reacties zeg !
Ja ik was wel tevreden met het label maar vond vond het als ik het zo op foto zag toch weer niet zo super :)
Ja haha soms zijn we streng voor onszelf he !
Hier nog een kerstkaartje met een Magnolia'tje, ze is ingekleurd met copics en de witte delen zijn bewerkt met de Snowwriter (bedankt Chantal!)
Het is een bling-bling-kaartje geworden met veel glitters, mag wel met kerst he :)
Geniet van jullie dag !
Liefs
Margo

maandag 7 november 2011

Eenvoudig label met Graphic45

Het is wat het is :)
Een eenvoudig label met papier van Graphic 45 en een beetje jutte en wat bloempjes en een swirl.
Liefs
Margo

zondag 6 november 2011

Kerstlabel Forever Friends

Hoi iedereen,
eerst en vooral heel erg bedankt voor al jullie lieve reacties !
Ik vind het zo leuk om te lezen elke keer, jammer genoeg ben ik voor het ogenblik heel erg druk maar vandaag doe ik nog eens mijn ronde hoor !
Ik wou persé meedoen aan de challenge van Forever Friends en had het idee al helemaal in mijn hoofd, deze week heb ik dan mijn kraftpapier van SU ontvangen zodat ik aan de slag kon !

De stempels zijn van een soort vintage-kerstsetje van Forever Friends en het papier is ook van die lijn.
De swirls zijn een stansje van Magnolia, dat is het eerste stansje dat ik ooit kocht en ik haalde het bij Elke en heb er echt al heel veel gebruik van gemaakt !

De bloemen zijn van de Boekenvoordeel en de pareltjes zijn gemaakt met de perlpen.

De afdrukjes heb ik ingekleurd met de Derwents maar voor deze heb ik de doezelaar niet gebruikt.
Zo ik ben benieuwd wat jullie van de labeltjes vinden en zoals ik al zei doe ik dus mee aan de challenge van Forever Friends.
Ja ik zie net dat de challenge voor de labels dus al aflopen was :) maar hij kan gelukkig wel meedoen voor deze challenge, de BINGO-CHALLENGE, ik heb gebruikt, swirl, bloemen en wit, want de bloemen zijn wit en de parels ook en de sneeuw is ook wit gekleurd, dus ik hoop dat ik voldoe :)
Geniet van jullie zondagavond !
Liefs
Margo

woensdag 2 november 2011

Kaartje voor Lana

Hier ben ik weer hoor :)
We zijn een lang weekend naar Londen geweest, maar hebben daar jammer genoeg geen echt scrapwinkeltje gevonden !
Ik heb wel alles afgelopen maar niks gevonden dat de moeite waard was.
Dit kaartje had ik voor ons verlofje naar Lana gestuurd, ze was jarig en had graag een kaartje met een hondje !

Hier is het stempeltje, iets meer in detail.
Ik ga mijn toer eens doen in blogland, maar heb ook nog heel wat was- en strijkwerk :(

Liefs
Margo

zondag 23 oktober 2011

Halloween met Tilda

Wat een zalige dag had ik vandaag !
Ik heb echt een hele dag geknutseld en vooral veel opgeruimd !
Maar dat is af en toe ook eens nodig he !
Maar goed dat ik mijn hartje al heb kunnen ophalen want ik zal een heel drukke week hebben en alles komt pas weer tot rust vanaf 1 november denk ik, maar dan ben ik gelijk ook weer 2 dagen thuis dus dat moet goedkomen he :)
Ik heb vandaag oa dit Halloween-kaartje gemaakt, ik had het al helemaal in mijn hoofd en vind hem zelf redelijk goed gelukt :)
Ik zag bij The Dutch Magnolia Chickies en bij Simply Magnolia dat de challenge Halloween is, dat is een goede reden om de Halloween-stempels nog eens boven te halen he.

Het model is eigenlijk een soort mapje waarin je de eigenlijke kaart schuift.
Het mapje heb ik een mooi lintje met strik gegeven dat ik eens op de beurs heb gekocht en dat nog steeds in het tasje zat *bloos bloos*
Dan een van mijn mini-Tilda'tjes erop gedaan en een pompoentje van de Aldi :)

Op het kaartje zelf een grotere Tilda en alles bewerkt met zwarte en oranje Distress inkt.
De swirl is van Magnolia en de bloem van Marianne Design en dan nog pompoentjes erbij.
Ik heb alles ingekleurd met copics en dat was het zo'n beetje.
Ik hoop dat jullie een even rustige en zalige dag achter de rug hebben als ik !
Liefs
Margo

vrijdag 21 oktober 2011

Forever Friends Challenge

Ik heb een kaartje gemaakt voor de Forever Friends Challenge.
De challenge was een kaartje maken met een Forever Friends natuurlijk en volgens deze inspiratiefoto.
Ik heb nog eens gekozen voor het modelletje dat een tijdje geleden in de Cards Only stond.

Ik wou er graag een mannenkaartje van maken en heb dus geen frutsels gebruikt, de paddenstoelen zijn bewerkt met Liquid Appliqué voor de leuke stippen en de blaadjes zijn van Tim Holtz en bewerkt met 2 van de nieuwe Distress inkten en de graspons is van Martha Stewart en mocht ik lenen van Sonja !

Bedankt voor al jullie lieve reacties en het was geen kwestie van wel of niet doen hoor die code, mijn blog lag eruit, de mail heb ik niet open gedaan natuurlijk :) maar toen ik op blogger wou moest ik mijn gsm nummer ingeven om een verificatiecode te krijgen en dat heb ik gedaan en die code heb ik dan ingegeven en toen was mijn blog weer in de lucht, het is misschien van iemand die je blog probeert te kraken en na 3 verschillende wachtwoorden moet je je misschien terug identificeren ofzo ?
Het is nu in ieder geval terug in orde dus OEF !

Liefs
Margo

Kaartje en kadootje voor de verjaardag van Chantal

Er was blijkbaar een probleempje met mijn blog, hij lag er even uit en ik heb me moeten identificeren met een code via mijn gsm, gek he !
Ik had ook een bericht in mijn mailbox in de trant van 'we're interested in yhour blog' maar die heb ik niet open gedaan, gewoon gewist, hopelijk is het nu dus in orde !
Dit kaartje heb ik voor Chantal gemaakt, het plaatje is dacht ik van Marianne Design en het papier van SU, bloem en swirl zijn ook van Marianne Design.

Dan had ik daarbij ook nog dit tasje met zelfgemaakte bloemen en een stukje kant, ook een plaatje van Marianne Design en de swirl van Tim Holtz.

Ik heb ook nog erg goed nieuws, ale ja dat hoop ik dan toch !
Vorige week heb ik een hele week met een bloeddrukmeter op zak gelopen en daaruit bleek dat ik een te lage bloeddruk had, maar echt veel te laag en altijd en ook een veel te lage polsslag !
Nu is dat niet erg als je daar geen last van hebt maar ik loop al 3 jaar extreem vermoeid rond en heb heel vaak te kampen met hoofdpijn, zeker 2 à 3 dagen per week en nog wat van die klachtjes en daarom heb ik nu pilletjes gekregen op basis van adrenaline en daarmee zouden alle klachten moeten opgelost zijn !!!!
Ik begrijp dat het niet vanaf dag 1 allemaal in orde zal zijn maar vanmorgen heb ik de eerste genomen en ik ben inderdaad niet moe, normaal ben ik tegen dat ik op het werk ben al echt kapot!
Dus duim voor me dat het hiermee allemaal in orde komt, dan spring ik dus echt een gat in de lucht want er is niks vervelender dan een lichaam dat niet meewil !

Liefs
Margo

dinsdag 18 oktober 2011

Vraagje - Question

Hallo iedereen,
ik ga binnenkort met mijn hubbie naar Londen en nu vroeg ik me af of iemand van jullie daar een leuke winkel weet waar ik misschien papier, stempels enzo kan vinden (heb ik nog niet genoeg LOL )

Hi everyone,
I'm going to Londen with my hubby soon and was wondering if any of you know a nice shop where I can buy some craft goodies (don't have enough paper and stamps LOL)

Dank u
Thank you

Liefs
Margo

zondag 16 oktober 2011

Toch nog eenbeetje voorjaar ?

Dat zonnetje doet zo goed !!!
Ik maak er terug een voorjaarskaartje door :)
Alleen aan de foto kan je zien dat het dus winter is want door de flits komen de kleuren toch nog iets zachter uit dan ze eigenlijk zijn.
Het idee zat al langer in mijn hoofd en nu lekker uitgewerkt !
Alles is ingeklerud met Distress en bewerkt met Stickels en ik heb nog een labeltje verstopt achter de boom :)

En ja het is helaas echt waar, mijn dochters doen al die activiteiten !
Morgen gaan paardrijden, woensdag eerst tekenacademie, vandaar naar het zwembad en daarna naar de Taikwondo en zaterdag tennis en tussendoor gaat Daphne ook bij een vriendinnetje een beetje paardrijden want die heeft een eigen paard, ik zal wel blij zijn dat binnenkort het zwemmen afvalt want is er eigenlijk net te veel aan op woensdag !
Morgen maandag een heel drukke week begint dan weer !
Liefs
Margo

zaterdag 15 oktober 2011

voetballen

Nee niet mijn girls hoor, die doen al genoeg, tennis, paardrijden, taekwondo, zwemmen, tekenacademie,...
Maar deze schat had ik nog niet gebruikt, ik heb hem gekleurd met de copics en het papier is ook van Magnolia, verder enkel sterren erop, dan kan hij ook gebruikt worden om naar een jongen te sturen die bvb op kamp gaat.
Geniet van jullie weekend !
Liefs
Margo

vrijdag 14 oktober 2011

Tag voor mijn schoonzus

Haha vandaag geen Magnolia !!!!
Vandaag een tag voor mijn schoonzusje, die een modezaak heeft en ze heeft het interieur helemaal laten vernieuwen en heeft een beetje uitgebreid en gaat vandaag terug open, dus een tag voor aan het plantje dat mijn hubbie straks voor haar gaat halen.
Ze houdt niet van al te veel frutsels maar ik vond de paspop van Tim Holtz wel leuk voor haar, gewoon een kantje rond het middel geknoopt en een speldje daarbij gestoken want zij is 1 van de mensen die kleine speldjes enzo voor me bijhoudt.
De swirl, knoopjes en ticketstans zijn ook van Tim Holtz, het DP is van de Action en verder is alles bewerkt met Distress Bundled Sage en Tattered Rose, de kleuren zijn niet helemaal super maar ik had deze gisteravond nog gemaakt en wou er toch een foto van :)
En vandaag is het vrijdag ....!!!!
Geniet van jullie dag !
Liefs
Margo

donderdag 13 oktober 2011

Hello !

Het is toch echt een Hello-Tilda !
Het is eventjes geleden he, sinds zondag niks meer geplaatst en weinig gereageerd, wat gaan de dagen snel vooruit en wat sluipt de drukte zo in je leven binnen !
Maar vandaag hadden we een bespreking op school voor Daphne en ik heb er lekker van geprofiteerd om de dag verlof te nemen en ben aan de knutsel gegaan !
Niks strijken, niks klusjes !
Deze Tilda had ik eerder deze week al ingekleurd met Distress, voor de TV :)
Dan het papier erbij gezocht (ik weet dat ik met paars niet echt iets kan misdoen :))
Ik heb er een grote strik bijgemaakt en dan een swirl van Marianne Design verknipt en de vlindertjes zijn Doohickeys van Magnolia, het cardstock komt uit mijn voorraadje en het DP is van Magnolia.
Geniet van jullie dag, ik weet dat ik dat alvast ga doen :)

Liefs
Margo

zondag 9 oktober 2011

Verjaardagskaartje voor Martine en wie kan mij helpen ????

Dit kaartje heb ik voor de verjaardag van Martine gemaakt.
Het afdrukje heb ik gewonnen bij Angelique, bedankt meid !
Ik heb de lieverd ingekleurd met copics en de bloemen zijn een stansje van Magnolia, de tekststempel is van LOTV.

Dit kaartje heb ik vorig jaar gemaakt met een gekregen afdrukje maar ik zou deze stempel graag hebben, wie heeft hem en wil hem aan me doorverkopen of weet van welk merk deze is of waar ik hem kan bestellen ?

Liefs
Margo

vrijdag 7 oktober 2011

Verjaardagskaartje voor Evi

Vandaag laat ik jullie het verjaardagskaartje zien dat ik voor Evi heb gemaakt !
Ik heb voor een Tilda'tje gekozen want ik weet dat die wel leuk vindt en ik heb haar ingekleurd met Distress en uitgesneden met de stansjes van Nellie Snellen, de bleomen zijn gemaakt met stansjes van Marianne Design en het DP is van Magnolia en heb ik bewerkt met ColorBox wit.
Dat is het wel ongeveer voor deze keer denk ik :)

Liefs
Margo

woensdag 5 oktober 2011

Shopping Tilda

Goeie middag allemaal !
Nog eens een beetje tijd gehad vanmorgen om een kaartje in elkaar te steken, de afdrukjes had ik al in het weekend ingekleurd voor de tv :)
Tilda en de Boutique zijn ingekleurd met Distress, ik blijf oefenen :)
De DP zijn ook van Magnolia net zoals de vlinders, die heb ik met Distress bewerkt.
De bloempjes zijn allemaal kleinde ponsjes die ik een beetje opgebold heb en waarin een hartje is gemaakt met de perlpen, de takjes zijn een ponsje van Nellie Snellen.
Verder heeft ook Tilda parels aan en in de boutique heb ik er ook een paar gemaakt.
Benieuwd wat jullie ervan vinden, ik ben wel blij met het resultaat.

Liefs
Margo

zondag 2 oktober 2011

Tilda met Distress

Ik heb het nog eens geprobeerd en ben hier weer wat meer tevreden over :)
Het afdrukje kreeg ik van Nathalie, bedankt !
Ik heb de randjes overal flink gedistresst, met Vintage Photo en met de distresser.
Het papier is van Basic Grey en de bloem van Marianne Design, de swirl is van Tim Holtz en het sentiment van LOTV.
Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden en vooral dat jullie het een beetje kunnen zien want het is een donker kaartje en dan nog wat moeilijk om foto's te nemen , ...
Met dit kaartje doe ik mee bij Dutch Magnolia Chickies : Herfst en bij Simply Magnolia : Autumn colours