donderdag 31 januari 2013

Kerstkaarten

Hallo allemaal,
vandaag heb ik voor jullie 2 kerstkaarten, ik heb deze nog snel verder afgewerkt daarnet omdat het vandaag de laatste dag was om de kaarten voor de maand januari up te loaden voor de club van Tiets.
Ik had me voorgenomen om mee te doen en wou daar ook niet afstappen.
Bij deze zijn de eerste 2 kaartjes voor kerst 2013 dus klaar :)

Ik heb voor alle 2 dezelfde stempel gebruikt, deze had ik bij Hilde gekocht en heb ik op kraft gestempeld en ingekleurd met Derwent, het papier heb ik ook van bij Hilde, ik ben er superblij mee, niets zo goed om inspiratie te krijgen als een goede stapel papier van iemand anders :)
De postzegels heb ik van Evi 'overgenomen', je ziet het Evi, ze komen al van pas, je bent echt een schatje !

Zo ik ga even een blogronde doen, tot gauw !
Bedankt ook voor al jullie leuke reacties op de SU-kaartjes, daar ben ik heel blij mee !

Liefs
Margo

zaterdag 26 januari 2013

Stampin'Up

Hoi iedereen,
hier op mijn blogje blijft het redelijk rustig maar op knutselgebied komt er toch al betering in de situatie :)
Ik ben aan de knutsel met mijn Stampin'Up spulletjes en heb er al heel wat leuke kaartjes mee gemaakt.
Deze hierboven is met DP van SU en verder cardstock en stempels en inkt van hen, zo past alles lekker mooi samen ! Alleen de foto's lukken niet zo geweldig voor het moment.

Dan deze, die heb ik gisteren gemaakt samen met een vriendin, het was onze knutselavond en ze had nog iemand bij die nog nooit kaartjes had gemaakt dus vond ik deze wel doenbaar om snel en eenvoudig een leuk resultaat te hebben.
Dat was het voor vandaag en aangezien er te veel sneeuw ligt om helemaal naar Nederland te rijden voor mijn dochter haar paardrijles, heb ik onverwacht een middagje vrij, de knutselspullen liggen al klaar en ik heb er zin in, eerst nog een blogrondje om wat inspiratie op te doen en dan gaan we ervoor !
Liefs
Margo

woensdag 16 januari 2013

Star-Tilda

Deze Tilda met sterrenkleedje is een afdrukje dat ik een keertje heb geswapt en ik vind het een dotje, had haar al een tijd geleden ingekleurd met de Derwents en nu een kaartje mee gemaakt, niet te veel frutsels, enkel wat sterren en het papier is van Bo Bunny.
Bedankt voor al jullie lieve reacties op mijn vorige kaartje en tot snel !
Liefs
Margo

zondag 13 januari 2013

Kiekeboe

Daar ben ik nog eens !
Deze keer met een geboortekaartje dat ik gemaakt heb voor de nieuwste telg in de familie van mijn man !
Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik nu vind dat mijn gekleurd roze niet past bij het papier, maar op het kaartje zelf paste het er beter bij vond ik, er zit in het papier ongeveer dezelfde kleur, maar dat vind ik hier nu niet meer terug precies.
Hopelijk heb ik vandaag wat knutseltijd want ik ben al een hele week voor vergadering weg geweest en daarna was ik weer flink ziek, begin nu een beetje te bekomen.
Liefs
Margo