dinsdag 30 september 2014

Kerstkaart 1

Ja jullie zien het goed, daar ben ik alweer en meteen ook met Kerstkaartje nr 1 voor dit jaar.
Ik heb een hele tijd geleden 2 sets Blendabilities van SU aangeschaft.
Daar was deze rode kleur bij, omdat ik rood toch de moeilijkste kleur vind. De 2 sets moesten als test dienen om te beslissen of ik nog Blendabilities zou aanschaffen en ik moet toegeven dat ze de test met glans doorstaan hebben.
Ik twijfel zelfs om eventueel een groot deel van mijn copics weg te doen, maar mijn dochters kleuren daar wel erg graag mee in, dus ja een beetje twijfel ...
Momenteel wacht ik op mn volgende bestelling waarbij nog meer kleuren zitten, onder andere de huid-tinten en wat grijs en ook het donkerblauwe, nog zo'n moeilijke kleur die ik met de copics nooit helemaal goed kreeg...
Bedankt voor jullie toffe reacties op mijn post van gisteren.
Liefs
Margo

maandag 29 september 2014

SU Congratulations

Goedemiddag blogland,
ja jullie vallen waarschijnlijk haast van jullie stoel maar hier ben ik nog eens.
Het goede voornemen vanaf deze week is om elke dag een kaartje te maken en ik ben aan het prutsen om blogger op mijn nieuwe telefoon te installeren zodat ik overal kan inloggen en kan bloggen, dan zou het misschien wel weer terug helemaal in orde kunnen komen met me.
Verschillende onder jullie waren natuurlijk niet helemaal onvolgbaar voor me aangezien velen van jullie ondertussen facebook-dinnetjes van me zijn.
Maar voilĂ  dus, daar zijn we weer.
Vandaag met een eenvoudig SU-kaartje.
Ik ga even fijn een blogronde doen.
Tot gauw !
Liefs
Margo