donderdag 18 februari 2021

52 weeks to Christmas week 7

Hallo iedereen

Nog op de valreep, geen kaart vandaag maar het resultaat van weer een kleurles van Kit an Clowder.

Dankjewel voor al jullie toffe en lieve reacties, zo leuk om te lezen.  Zo grappig dat verschillenden onder jullie vonden dat ik geen lessen meer nodig heb. ❤

Ik had en superdrukke dag op het werk, maar toch nog wat kunnen kleuren. Morgen vrijdag ... het weekend hangt al wat in de lucht.

Groetjes

Margo


 

6 opmerkingen:

Nancy zei

Hey Margo,

Het is dan ook weer een super leuke geworden... Volgens mij wordt het tijd dat jij lessen gaat geven! Uiteraard mag je er wel blijven volgen, bijscholen is nooit slecht. Maar we kunnen met velen nog wat van je leren!
Ik heb zelf ook ooit de lessen bij Diny gevolgd maar ben nooit zo secuur gaan kleuren als jij kan! Stiekem klein beetje jaloers, maar dat mag wel hé?

Ook jouw Valentijnskaartje hieronder is super! Er loopt waarscijnlijk een hele gelukkige man rond die dit gekregen heeft...

Liefs,
Nancy

Isabel para ALROMASAR zei

It is a very original and fun card, Margo!
Kisses from Spain and happy weekend

Els zei

Heel mooi heb je dit tafereeltje ingekleurd en schattig met dit lieve gnoompje.
Fijne dag en groetjes, Els

Rosina zei

Heeel mooi dit gnoompje weer ingekleurd Margo...en ik ben het helemaal eens met de reactie van Nancy, je kleurde al zooo mooi ...Ik sta in de rij als jij kleurles gaat geven Prachtig gedaan!!
groetjes Rosina

Martha zei

Wat is tie leuk dit gnoompje Margo!
Zo knap gedaan!
Liefs Martha

Yvette zei

Weer prachtig gekleurd Margo! Maar dat zijn we gewoon van jou :)
In mijn hobbykamer hangen nog enkele kerst/nieuwjaarskaarten( kan ik er nog wat langer van genieten), ook die van jou is daar bij: weer eentje super ingekleurd.
grtjs,
Yvette